Indiferent daca iti place sa scrii, sa povestesti sau sa faci live pentru ai tai 1000 de prieteni, ori sa impartasi impresii si emotii doar cu mama, la Unite ai solutia perfecta. Ai abonamente noi, cele mai avantajoase pe piata, in care singur alegi ce sa consumi, minute, MB sau SMS. Mai mult, la conectarea unui abonament incepand cu Unite 160 lei te bucuri de cel mai popular smartphone, Samsung Galaxy J7, la cel mai bun pret in rate, de doar 7 lei pe zi.

Publicat:12.06.2018, 09:01Fii într-un pas cu toate tendintele cu cel mai performant smartphone din seria J – Samsung Galaxy J7. Cu un design elegant, armonizat perfect cu functionalitatile sale si proiectat cu cea mai mare atentie la detalii, acesta îti va permite sa faci instantaneu fotografii clare si detaliate din cele mai cool momente din aceasta vara. Si pentru ca momentele frumoase trebuie distribuite cu prietenii si familia, abonamentul Unite 160 îti pune la dispozitie la doar 160 lei/luna - 18 GB, sau 922 de minute nationale si nelimitat în reteaua Unite si Moldtelecom. 

Alege sa fii numarul 1 cu operatorul numarul 1 în calitate voce. Traieste cea mai tare experienta de comunicare în cea mai buna retea pentru smartphone-uri. Potrivit datelor publicate de ANRCETI, în primul trimestru al anului 2018, Unite continua sa fie unicul operator care înregistreaza cresteri pe piata serviciilor de telefonie mobila. Desi tendinta pe piata este una de scadere, Unite demonstreaza o competitivitate spectaculoasa si în anul 2018. În trimestrul I 2018, baza de abonati Unite a crescut cu 2,3%, iar volumul vânzarilor cu 15,8%. 

La Unite ai combinatia perfecta de elemente pentru comunicare la intensitate maxima. Ai abonamente cu mult trafic Internet mobil inclus, minute nationale, apeluri nelimitate în reteaua Unite si Moldtelecom si posibilitatea de a alege singur ce sa consumi, minute, MB sau SMS. Mai mult, la conectarea unui abonament începând cu Unite 160 lei, poti opta pentru cel mai performant smartphone Samsung Galaxy J7, la doar 7 lei pe zi. Poze, video, muzica, live, prieteni, toate aceste lucruri vor face garantat vara ta mai colorata si plina de energie.

Fii în trend cu Unite, operatorul numarul 1 în Internet mobil si în calitate voce. Parte a familiei Moldtelecom.

Detalii la 200 200

www.unite.md 

*Acest articol este un produs comercial