Novak Djokovic a reusit o calificare lejera in turul trei la turneul Australian Open, primul de Mare Slem al anului. Sarbul a avut nevoie de doar o ora si 35 de minute, pentru a trece de un rival japonez. In timp ce la categoria feminina, Sorana Cirstea a fost eliminata in turul secund de o pustoaica de numai 15 ani.

Publicat:22.01.2020, 19:23

Tatsuma Ito, locul 146 in clasamentul ATP, a rezistat doar o ora si 35 de minute in fata lui lui Novak Djokovic. Nole a fost imperial, reusind fara nicio emotie sa se califice in turul trei de la Melbourne, competitie unde este vazut favorit.

Intr-un alt meci, tenismenul american, Tommy Paul, a avut nevoie de tocmai 4 ore si 22 de minute, pentru a trece in etapa urmatoare de bulgarul Dimitrov Grigor. A fost unul dintre cele mai lungi duel, al carui castigator s-a decis dupa 5 reprize de joc.

La categoria feminina, Sorana Cirstea a fost eliminata in turul secund de la Australian Open de o pustoaica in varsta de numai 15 ani. Noua senzatie a tenisului feminin, Coco Gauff, s-a impus in fata veteranei din Romania in trei seturi si si-a asigurat prezenta in turul al treilea.

4 la 6, 6 la 3 si 7 la 5 a fost scorul final al unei intalniri ce a durat mai bine de doua ore.

Tot azi, in runda urmatoarea au obtinut bilete si alte jucatoare de top. Este vorba despre Naomi Osaka, Karolina Pliskova, Ashleigh Barty, liderul clasamentului WTA, dar si Serena Williams.