Gala Generozitatii a adunat nume notorii a muzicii clasice si invitati speciali din tara si de peste hotare seara trecuta, la Chisinau. Cea de-a doua editie a evenimentului a fost organizata pentru a sustine 12 copii orfani cu dizabilitati. Soprana Valentina Nafornita, dar si patroana asociatiei Copil, Comunitate si Familie, care a organizat gala, a fost asteptata de zeci de spectatori.

Publicat:25.10.2015, 13:22

Soprana Valentina Nafornita a fost aplaudata minute in sir. Alaturi de Valentina Nafornita, pe scena a urcat si sotul ei solistul Operei de la Viena, Mihai Dogotari.

Zeci de oameni s-au adunat la evenimentul caritabil. Banii care au fost adunati din costul biletelor, vor ajunge la 12 copii orfani cu dizabilitati. 

Buna dispozitie a dominat pe tot parcursul evenimentului si asta pentru pe scena au urcat mai multi invitati speciali. Printre acestia fiind si pianistul roman de talie internationala, Sergiu Tuhutiu.

Desi este pentru prima data la Chisinau, Sergiu Tuhutiu a recunoscut ca deja a reusit sa indrageasca orasul.

Gala Generozitatii a intrunit nu doar nume notorii de peste hotare, dar si din tara. Chisinau Youth Orchestra, de exemplu, a cucerit publicul si de aceasta data.

Cei prezenti la Gala Generozitatii au ramas incantati de eveniment.

Gala Generozitatii s-a desfasurat pentru a doua la Chisinau. Ca si anul trecut, evenimentul a fost organizat in scopuri caritabile, de catre asociatia “Copil, Comunitate, Familie” din Moldova” si “Hopes and Homes for Children” din  Marea Britanie.  Pretul unui bilet a fost de 800 de lei.