Zimbru Chisinau e pe val in noul sezon. Galben-verzii au castigat 4 meciuri din 4 si conduc detasat in campionat. Sheriff Tiraspol este pe locul secund, iar in etapa urmatoare marile rivale se vor duela in meci direct.

Publicat:15.08.2016, 12:34

 
Zimbrii au cautat cheia spre poarta adversa timp de o repriza. Imediat dupa pauza, au gasit-o. Diego Lima a facut 1 la 0 la capatul unei combinatii frumoase. 

Pe finalul partidei, pustiul Hugo Neto a marcat si el, dupa ce a driblat portarul. Zimbru Chisinau a castigat cu 2 la 0 meciul cu Speranta Nisporeni si conduce in Divizia Nationala, cu 12 puncte din 12 posibile. Galben-verzii sunt urmati in clasament de Sheriff Tiraspol, care are 9 puncte la activ. Tot aseara, viespile au batut, pe teren propriu, formatia Saxan, scor 3 la 0. 

Brezovec a marcat doua goluri, iar Subotic a inchis tabela. Sambata, in etapa a cincea a Campionatului Moldovei, Sheriff va primi vizita marei rivale, Zimbru. Pozitia a treia in clasament este impartita de echipele Petrocub si Zaria, ambele cu cate 7 puncte, acumulate in 3 meciuri. Baltenii s-au impus, aseara, pe terenul gruparii Dinamo-Auto, scor 3 la 1. Tagarlas, Bugaiov si Picusciac au inscris golurile oaspetilor.