In plina pandemie, partidul Sor a organizat o petrecere la Berezlogi. Cei prezenti nu au purtat masca si nu au pastrat distanta. Desi este anuntat in cautare intenarnationala, la sfarsit de eveniment a aparut live si Ilan Sor.

Publicat:14.01.2021, 14:08

Au fost prezenti si cativa deputati din platforma Pentru Moldova, Reghina Apostolova, Igor Himici, Gheorghe Brasovschi si Sergiu Sarbu. Acestia au fost intampinati cu vin, paine si sare.

In pofida restrictiilor anuntate ieri de Comisia Nationala Extraordinara de Sanatate publica, la eveniment s-au adunat mai mult de 50 de persoane, printre care copii si maturi. Acestia nu au purtat masca si nu au pastrat distanta fizica.

Desi este de negasit pentru autoritati, Ilan Sor a fost contactat de colegii sai de partid si a aparut live pe un ecran imens instalat pe scena improvizata. Acesta a avut o discutie cu primarul localitatii Berezlogi.

Ilan Sor a fost condamnat la sapte ani si jumatate de inchisoare de prima instanta, fiind invinuit ca ar fi obtinut cinci miliarde de dolari de la Banca de Economii, pe care le-ar fi spalat apoi prin firme off-shore. El se declara nevinovat. Sor a fugit din tara in luna iunie anul trecut si s-ar afla in Israel.