Un băiat de șapte ani din raionul Sîngerei a fost spitalizat la Institutul Mamei și Copilului din capitală, după ce peste el a căzut poarta de fotbal. Ministrul Sănătății face apel și cere să fie întreprinse măsuri, iar responsabilii de la spital ne-au oferit câteva detalii despre starea minorului.

Publicat:01.04.2024, 12:57

„Către toate autoritățile publice locale, școlile și alte instituții în a căror administrare sunt terenurile sportive, inclusiv de fotbal. Vă rugăm mult să realizați o verificare a siguranței instalării porților de fotbal, pentru a preveni accidentele grave, în special cu implicarea copiilor. Iarăși copil în stare gravă, 7 anișori, spitalizat la Institutul Mamei și Copilului, peste care a căzut poarta de pe stadion. Da cât se mai poate?!”, a scris Ala Nemerenco pe pagina sa de Facebook.

Contactați de PRO TV, responsabilii spitalului au spus că starea copilului este gravă, având leziuni preponderent în regiunea cervicală, minorul este conștient, iar acum se află în secția de reanimare chirurgicală.

Amintim că în luna iunie un adolescent a murit, dupa ce o poarta metalica de pe un teren de fotbal din sectorul Ciocana a cazut peste el. Iar pe caz a fost deschisa o ancheta.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.