Caz tragic la Chisinau. Un adolescent a murit, dupa ce o poarta metalica de pe un teren de fotbal din sectorul Ciocana a cazut peste el. Desi a fost dus de urgenta la spital, adolescentul nu a mai putut fi salvat. Pe acest caz a fost deschisa o ancheta.

Publicat:01.06.2023, 17:29

Tragedia s-a produs ieri, in sectorul Ciocana al capitalei. Adolescentul in varsta de 15 ani a mers pe un teren de fotbal, impreuna cu cativa prieteni. Potrivit oamenilor legii, baiatul s-a apucat cu mainile de bara portii, iar aceasta a cedat.

Natalia STATI, SEFA SERVICIULUI DE PRESA SI RELATII CU PUBLICUL A DIRECTIEI POLITIE CHISINAU: “In cadrul documentarii de la fata locului, preiliminar, politistii au stabilit ca victima, in timp ce se afla cu alti minori pe teren, acesta s-a agatat cu mainile de poarta de fotbal, iar, la un moment dat, constructia a cedat si a cazut peste baiat.”

La fata locului a fost chemata ambulanta. Medicii nu au reusit sa salveze adolescentul, care a murit la spital. Pe acest caz, politia a pornit o ancheta. Intr-o postare pe facebook, resposabilii de la primarie au anuntat ca terenul de fotbal din sectorul Ciocana a fost construit in 2019 si ca au fost prezentate rapoartele responsabililor de teren. Astfel, poarta ar fi fost montata dupa toate regulile de securitate si nu prezenta un pericol, au mai adaugat responsabilii de la primarie, care au pornit si o ancheta. Un luna ianuarie, un alt adolescent in varsta de 16 ani de la Orhei, a murit, dupa ce o poarta de fotbal a cazut peste el.