Fractiunea PAS din Consiliul Municipal Chisinau anunta ca il va actiona in judecata pe primarul capitalei, Ion Ceban, pentru fals in declaratii. Asta dupa ce Ceban a declarat ca persoana care si-a parcat masina in fata primariei, ar fi „protestatar de serviciu pus la comanda la primaria Chisinau si regizat de catre cei din PAS”. 

Ultimul update: 18.07.2023, 11:16 Publicat:18.07.2023, 10:59

„Negam orice legatura cu incidentul mentionat si cu cetateanul implicat in altercatia de la primaria Chisinau. Fractiunea PAS a promovat mereu si promoveaza in continuare o comunicare civilizata si condamna orice forma de violenta sau comportament agresiv”, ne-a spus purtatorul de cuvant al fractiunii PAS din CMC, Sergiu Bejenari,

Un sofer si-a parcat masina in fata primariei din capitala, in aceasta dimineata. Imaginile au fost postate pe o retea de socializare. Contactati de PRO TV, responsabilii de la politie ne-au spus ca masina a fost evacuata la parcarea cu plata. Intr-o postare pe facebook, Ion Ceban, a declarat ca incidentul din aceasta dimineata nu este primul inregistrat de aceasta persoana si ca este „protestatar de serviciu pus la comanda la primaria Chisinau si regizat de catre cei din PAS”. Mai mult decat atat, acesta ar fi activistul civic care in luna iunie a anului trecut a venit la sedinta Consiliului Municipal Chisinau cu un obiect care semana cu un pistol, care ulterior, s-a dovedit a fi o bricheta. 

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.