Un sofer a fost surprins cum si-a parcat masina in fata primariei din capitala. Imaginile au fost postate pe o retea de socializare. 

Ultimul update: 18.07.2023, 09:40 Publicat:18.07.2023, 08:47

Din imagini se vede cum masina este parcata in fata primariei, astfel blocand accesul. 

Contactati de PRO TV, responsabilii de la politie ne-au spus ca masina a fost evacuata la parcarea cu plata.

Pe pagina sa de Facebook, primarul capitalei, Ion Ceban a venit cu o reactie. Edilul sustine ca incidentul din aceasta dimineata nu este primul inregistrat de aceasta persoana. Mai mult decat atat, acesta ar fi activistul civic care in luna iunie a anului trecut a venit la sedinta Consiliului Municipal Chisinau cu un obiect care semana cu un pistol. Ulterior, s-a dovedit a fi o bricheta. 

„Este unul dintre protestatarii pe care toti il cunosc ca protesteaza la CNA, care scuipa oamenii in fata si care ataca oamenii ce nu sunt pe placul guvernarii. Pentru a distrage atentia de la evenimentele care se intampla la nivel central, omul a fost trimis din nou pentru a se discuta despre cazuri artificial create”,  a scris Ceban intr-o postare pe retelele de socializare. 

Saptamana trecuta, un alt sofer a urcat cu masina pe scarile primariei din Hincesti. Acesta era angajat al ANSA si a urcat cu masina pe scarile primariei in semn de protest ca nu are masina de serviciu. 

Sursa video: Facebook/ Город без Маршруток. GBM Online

Sursa foto: Facebook/ Mihail Bagas