20 de dinozauri au aparut in Chisinau. Creaturile gigantice nu sunt, insa, decat niste piese expuse la Circ, dar se misca si scot diferite sunete. O multime de oameni au dat buzna ca sa-i studieze, asa ca la intrare s-au format cozi.

Publicat:17.08.2018, 14:42

Viorel a venit impreuna cu fiul sau, Cezar ca sa admire dinozaurii. El spune ca a ramas impresionat de ce a vazut si ca este util pentru copii.

Viorel, PARINTE:  “Lui ii plac foarte mult dinozaurii si am vrut sa ii satisfacem dorinta. E tare dragut, e o chestie interesanta mai ales perioada de vara cand ai unde sa mergi cu copii.”

 Am surprins si aceasta familie uimita de reptilele mari care pareau a fi reale. 

“Foarte multumita, ceva neobisnuit, mai ales pentru copii chiar este nevoie cateodata asa  de iesit.”

 Multi au stat in cozi pentru a viziona filmulte cu dinozauri, dar nu i-a plictisit deloc, cat au asteptat ochii le-au fugit dupa reptilele expuse in hol.

“Sa privim in 9 D, dinozauri mai speciali.”

Copii au fost cei mai impresionati. Au putut sa calareasca dinozaurii, sa faca poze cu ei si chiar sa-i atinga. 

“Eu am venit aici sa ma uit la dinozauri. Mie imi place cum au amenajat aici tot. Aici e foarte frumos.”

“Nu ma tem ca el nu este adevarat. Imi place si vreau inca sa mai vin.”

 Rafaela are numai 6 ani, dar cunoaste deja o multime de specii de reptile. Ea spune ca nu sunt deloc infricosatoare, ba dimpotriva vrea sa invete cat mai mult despre ele.

Potrivit directorului proiectului, Serghei Evghena, exemplarele au fost confectionate in Europa.

Serghei EVGHENA, DIRECTOR PROIECT:Dinozaurii care sunt la expozitie sunt cele mai raspandite specii dintre cele care se studiaza.”

 Intrarea la expozitie este cu plata. Acolo sunt expuse 20 de specii de dinozauri care pot fi vazuti pana pe 1 decembrie.