Google+

"Am cerut ambulanta, dar ei au spus ca nu au masina." Iata ce povesteste verisoara Niculinei, dupa ce a fost impreuna cu ruda sa de 20 de ani, dependenta de dializa, pe la spitale - VIDEO

"Am cerut ambulanta, dar ei au spus ca nu au masina." Iata ce povesteste verisoara Niculinei, dupa ce a fost impreuna cu ruda sa de 20 de ani, dependenta de dializa, pe la spitale - VIDEO
Embed:

O fata din Drochia, dependenta de dializa, s-a stins noaptea trecuta, dupa ce a fost purtata dintr-un spital in altul fara sa fie internata. Autoritatile au demarat o ancheta in acest caz abia astazi dupa ce ziarul de Garda a scris despre cosmarul prin care a trecut fata.

 

Mariana, VERIŞOARA NICULINEI: “Pe data de 21 octombrie Niculinei i-a plesnit burta. Noi ne-am dus la Spitalul din Drochia unde ni s-a propus sa ne internam. Dar Niculina nu a vrut acolo si a vrut sa mergem la Chisinau. Am cerut ambulanta, dar ei au spus ca nu au masina. Am luat un taxi, iar pe drum ne-am oprit la Spitalul din Balti, asa cum ne-a coordonat medicul de la Chisinau. Acolo i-a fost cusuta rana si ne-au spus sa ne ducem acasa.”

 

 Verisoara Niculinei ne-a povestit ca dupa ce i s-a acordat ajutor la Balti Niculina s-a intors acasa, iar timp de doua saptamani a mers, o data la cateva zile, cu taxiul la Chisinau pentru a face dializa.

 

Ieri starea Niculinei s-a agravat din nou si ea a fost adusa cu o masina a serviciului Aviasan la spitalul de urgenta din capitala, unde s-a stins. Astazi, Ministerul Sanatatii a initiat o ancheta interna, iar Procuratura - o urmarire penala. Niculina era orfana, iar mama ei murise fiind tot in dializa. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn