Google+

Angajatii judecatoriei Centru s-au mutat in sediu nou, iar de luni institutia isi va desfasura activitatea in cladirea unde pana nu demult era Ministerul Agriculturii - VIDEO

Angajatii judecatoriei Centru s-au mutat in sediu nou, iar de luni institutia isi va desfasura activitatea in cladirea unde pana nu demult era Ministerul Agriculturii - VIDEO
Embed:

Angajatii judecatoriei Centru s-au mutat astazi din sediul vechi, in cel nou. De luni, institutia isi va desfasura activitatea in fosta cladire a ministerului Agriculturii. Astazi angajatii si-au adus acolo ultimele lucruri.

 

A fost forfota mare astazi la sediul vechi al fostei judecatorii Centru. Tot mobilierul, actele si lucrurile angajatilor, dar si a magistratilor au fost mutate. Au fost golite si birourile ocupate de alte institutii, magazine sau firme, astfel cladirea urmeaza sa ramana goala in acest weekend. Nu se stie deocamdata pentru ce va fi folosita de-acum incolo.

 

In spatele camerelor de luat vederi, judecatorii ne-au spus ca pentru astazi au amanat unele sedinte, altele insa s-au desfasurat. Toate lucrurile au fost mutate in fostul sediu al ministerului Agriculturii.

 

Tatiana NASTAS, REPORTER PRO TV: “Magistratii, dar si toti angajatii judecatoriei Centru vor ocupa patru etaje in fostul sediu al ministerului Agriculturii, astfel ca, de saptamana viitoare, sedintele de judecata se vor desfasura deja aici. Din cate se poate vedea, unii si-au adus toate lucrurile din birourile vechi - scaune, mese, flori - toate sunt mutate aici.”

 

Intre timp, urmeaza sa fie amenajat spatiu si pentru celelalte instante de judecata. Anterior, ministrul justitiei spunea ca va dura in jur de doi ani ca acolo sa fie create toate conditiile necesare. Decizia a fost luata la inceputul lunii octombrie in cadrul sedintei Guvernului. Potrivit ministrului Justitiei, judecatorii vor avea la dispozitie o cladire cu suprafata de aproape 2 mii de metri patrati si un garaj de peste o suta de metri patrati. Judecatoria Chisinau isi desfasura activitatea in 5 sedii.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn