Google+

Pana la sfarsitul toamnei, cinematograful Gaudeamus ar urma sa devina istorie, iar in locul lui se vor inalta doua blocuri de locuit - VIDEO

Pana la sfarsitul toamnei, cinematograful Gaudeamus ar urma sa devina istorie, iar in locul lui se vor inalta doua blocuri de locuit - VIDEO
Embed:

Este batut in cuie. Cinematograful Gaudeamus va fi demolat, iar in locul lui se vor inalta doua blocuri de locuit, la parterul carora vor fi si sali de cinema. Primarul a semnat deja toate actele in acest sens, iar compania de constructie are la dispozitie trei luni pentru a face una cu pamantul cinematograful. Motiv pentru care socialistii l-au acuzat pe primar ca s-a apucat sa distruga orasul.

 

Oxana GORUN, REPORTER PRO TV: “Dupa lungi dezbateri si framantari primaria a decis sa dea unda verde demolarii cinematografului Gaudeamus. Potrivit autorizatiei de constructie, compania de constructie are la dispozitie trei luni pentru a strica cladirea.”

 

Astfel pana la sfarsitul toamnei, cinematograful ar urma sa devina istorie. Dupa ce terenul va fi liber, proprietarul promite sa construiasca doua cladiri cu aproximativ 12 etaje. Deocamdata edificul sta neatins, iar locul nici nu a fost ingradit. 

 

“Mai bine ar ramane aici...”

 

Nu am reusit sa discutam cu proprietarul terenului, ca sa ne spuna cand are de gand sa se apuce de lucru. Desi autorizatia a fost semnata inca acum cateva saptamani, Inspectia de Stat in constructie, care autorizeaza demolarile, ne-a spus ca nu a primit nicio solicitare, deocamdata. Astazi, primarul a spus ca nu vede o problema ca cinematograful sa fie demolat. 

 

Imediat in cap i-au sarit socialistii, care l-au acuzat pe Dorin Chirtoaca ca s-a apucat sa distruga orasul.

 

Ion CEBAN, LIDER FRACTIUNE PSRM: “De-al de Dirda le face de lucru...”

 

Potrivit primariei, la parterul cladirilor noi vor fi amenajate doua sali de cinema, magazine, dar si oficii. Blocurile ar urma sa fie gata pana in 2018. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn