Google+

Atentie SOFERI. Noua metoda prin care conducatorii auto vor fi informati daca au incalcat regulile de circulatie

Atentie SOFERI. Noua metoda prin care conducatorii auto vor fi informati daca au incalcat regulile de circulatie
Embed:

In cateva zile, soferii din capitala vor informati prin sms daca au fost surprinsi de camerele video, ca incalca regulile de circulatie. Noul serviciu va fi lansat de catre Centrul de Monitorizare. Contra plata soferii isi vor putea verifica singuri penalitatile.

 

 

 Dan CHIRITA, SEF CENTRU DE MONITORIZARE VIDEO: “Serviciul acesta interactiv vine atat in interesul cetateanului cat si in al nostru. Noi am intentionat sa-l punem in aplicare de la 1 martie, noi am facut partea noastra, asteptam si raspunsul din partea operatorilor, din clipa in clipa acest serviciu poate fi lansat.”

 


Daca pana acum soferii puteau primi prin sms informatia necesara doar dupa aplicarea sanctiunii, acum acestia o vor putea afla inainte de a primi procesul verbal. Astfel scrisorile cu amenzi venite acasa, nu vor mai fi o surpriza pentru soferi.

 

 

Pentru a afla daca a comis vre-o incalcare, soferul va trebui sa trimita un sms la 9023 indicand numarul caroseriei.Automat soferul va primi si informatia despre punctele de penalizare si ce amenda va plati. Acest serviciu nu va fi gratuit.

 

Fiecare operator de telefonie mobila urmeaa sa stabileasca un pret. O data cu implimentarea acestui serviciu, politia va fi scutita de cheltuielile postale iar soferii vor economisi timp.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: soferi, camere de supraveghere, video,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate

s-a intamplat acum 1 an:

  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn