Un barbat din capitala se plange ca a fost batut in strada si lasat sa zaca acolo plin de sange. S-ar fi intamplat dupa ce ar fi atentionat cativa tineri, sa stranga din urma lor. La o saptamana de la incident agresorii inca nu au fost identificati. In urma loviturilor victima are amnezie si este internata in spital.

Publicat:20.08.2017, 12:42

A trecut o saptamâna de când a fost lovit. Totul a avut loc aici, iar urmele de sânge se vad si acum.“

 
Incidentul ar fi avut loc week-end-ul trecut. Sotia barbatului spune ca a fost alertata de cateva femei care vand la tarabele de pe strada Paris. Tinerii ar fi sarit la bataie dupa  ce victima le-ar fi spus sa stranga din urma lor. Astazi vanzatoarele, care ar fi vazut cum s-a intamplat totul, nu erau pe loc.

“- Cine a observat. - Care vand laptele, ele mi-au spus. - DA persoanele alea care cand unde sunt? - Ele vand doar marti, joia si sambata.”

“Plecata la odihna la mare. - -Nu ati lucrat? -  Eu n-am lucrat, era alta doamna.”


 Rosa STAVSCHII, SOTIA VICTIMEI:  “Doua lovituri în fata, dupa spusele medicilor. În plus, el e înalt si a cazut, lovindu-se cu capul de bordura.“

 
In urma loviturii la cap, barbatul s-a ales cu amnezie. Mai mult, el nu se poate ingriji de unul singur.

Rosa STAVSCHII, SOTIA VICTIMEI: “Sta pe patul de spital de o saptamâna si nicio miscare. Desi aici sunt camere de supraveghere.”

 
Familia barbatului spune ca a depus o plangere la politie, pentru ca oamenii legii sa ridice imaginile de pe camerele de supraveghere, doar ca ancheta s-ar misca prea incet. Rudele sunt revoltate ca initial, cei de la inspectorat ar fi tras de timp, insistand ca victima sa scrie plangerea.


Ivan STAVSCHI, FIUL VICTIMEI:  ”Pe el (seful politiei -n.r) nu îl intereseaza ca imaginile se sterg dupa o saptamâna doua. Cel putin asa am înteles eu. “

 
Barbatul de 54 de ani este internat in sectia de neorochirurgie al spitalului de urgenta. Responsabilii de la serviciul de presa al institutiei nu au fost de gasit pentru a ne spune in ce stare se afla.  Nici la politie nu ne-a raspuns nimeni la telefon. Am sunat la inspectoratul de sector, dar si la directia politie Chisinau.


Ivan STAVSCHI, FIUL VICTIMEI: “Am explicat ca tatal are amnezie si din toti, îsi aminteste doar de mine.”

Familia spera ca agresorii vor fi identtificati, retinuti si pedepsiti.