Bunatatile si ouale de Pasti au ajuns mai intai pe facebook dupa care pe masa de sarbatoare. Imediat ce s-au trezit, moldovenii au inceput sa umple retelele de socializare cu poze care mai de care.

Publicat:16.04.2017, 15:05

Pe retelele de socializare s-a dat astazi o adevarata competitia a oualor de Paste. Rosii, verzi, galbene, incondeiate, ornate cu flori vopsite in foi de ceapa cu plante, toate au atras mii de aprecieri. Nu a existat un ou fara like-uri.

Au fost si oua pictate frumos manual, cu motive traditionale ori cu mesaje haioase. Un internaut nu  s-a mai ostenit sa le coloreze si a explicat  de ce. In unele poze iepurasul de Pasti a fost unul viu. A contat nu doar culoarea, dar si decorul.   Aranjate frumos intr-un cosulet, in iarba sau pe o masa alaturi de o lumanare pe un prosop.

Unii s-au laudat si cu darurile de Past.Antrenoare de Kangoo Jump, Natalia Colesnic a primit un imens ou de ciocolata.

Intrecerea s-a dat si intre bucate sau mai exact intre mame, soacre, iubite si neveste. De pe masa bunatatile, au ajuns mai intai pe facebook. Pentru ca, inainte de aprecierea familiei, mancarurile de sarbatoare trebuie sa primeasca aprecieri pe internet. Nu poti deschide paginile de socializare fara sa vezi bucate savuroase scoase din cuptor. Cum ar fi aceste sarmale.