Cu emotii si cu amintiri frumoase, membrii trupei Doredos au revenit acasa. Ei au fost intampinati la aeroport cu flori si baloane de catre rude, dar si fani. Artistii au recunoscut ca participarea la Eurovision a insemnat o lupta grea, iar locul 10 pe care s-au clasat il considera un rezultat bun.

Publicat:15.05.2018, 14:25


In timp ce pe ecranele imense din sala de asteptari a fost prezentata evolutia trupei Doredos la Eurovision, sustinatorii se pregateau sa-i intampine pe artisti, cu flori si baloane in maini. 

"-Am tinut pumnii pentru ei. Suntem sustinatorii lor."

Si mai emotionate au fost rudele interpretilor. Indiferent de rezultatul obtinut, sunt mandri pentru artisti, au recunoscut oamenii. 

"-Am venit sa-mi intampin fratele. Aveam o senzatie de parca eu eram pe scena. Aveam emotii de neuitat. „ 

Desi se pare ca nu s-au asteptat sa fie intampinati de atata lume, vazandu-si sustinatorii, artistii au inceput sa cante chiar in sala de asteptari. 

" – A fost o lupta grea. Am facut tot ce am putut. Ne-am dedicat cu tot sufletul, talentul si fortele. Locul 10 cred ca nu este chiar atat de rau. „ 

Recunosc ca Eurovisionul, cea mai asteptata competitie muzicala internationala, reprezinta o adevarata incercare pentru interpreti, concurenta fiind extrem de mare. Le-a fost dificil sa invete miscarile scenice, iar pana le-au memorat pe toate s-au ales cu multe cucuie. 

" – Cand am vazut miscarile scenice pentru prima data, ne-am gandit ca asa ceva nu vom putea face. Au fost foarte multe repetitii, de dimineata pana seara. „

 Cei de la Doredos s-au aflat la Lisabona timp de 3 saptamani. Au participat la competitie cu piesa „ My lucky day”, clasandu-se pe locul 10. Anul viitor, Eurovisionul va avea loc in Israel, dupa ce reprezentanta acestei tari a castigat concursul.