Google+

Cumparau produse agricole de la sateni, le faceau acte false si le vindeau in magazine. Sefii catorva companii, retinuti. Schema pusa la cale - VIDEO

Cumparau produse agricole de la sateni, le faceau acte false si le vindeau in magazine. Sefii catorva companii, retinuti. Schema pusa la cale - VIDEO
Embed:

Cumparau produse agricole de la sateni, le faceau acte false si le vindeau in magazine. O astfel de schema ar fi pus la cale sefii catorva companii mici care au ajuns in vizorul oamenilor legii. Trei dintre ei au fost retinuti si acuzati ca au prejudiciat statul cu doua milioane si jumatate de lei.

 

Ofiterii de la Procuratura pentru Combaterea Criminalitatii Organizate au descins astazi in oficiile, domiciliile si automobilele mai multor persoane care au ajuns in vizorul lor inca anul trecut. Oamenii legii spun ca au gasit dovezi care ar indica faptul ca aceste  companii lucrau dupa o schema ilegala. 

 

Mariana CAZACU, PROCUROR: “Procurarea produselor de la gospodarii taranesti cooperative agricole, fara a fi intocmite acte. Ulterior prin intermediul unei companii care figureaza la noi in cauza penala. Intocmea acte de achizitii fictive din numele unor persoane care detin terenuri agricole. Dand un aspect lega marfurilor procurate fara careva acte.”

 

 Trei persoane au fost retinute de procurori. Perchezitiile au avut loc intr-un dosar pornit pentru evaziune fiscala si spalare de bani in proportii deosebit de mari.

 

Mariana CAZACU, PROCUROR: “Pentru evaziunea fiscala pedeapsa este de sase ani, prevatiuni de libertate pentru persoanele fizice, persoana juridica amenda sau lichidare.”

 

 Avocatul suspectilor ne-a declarat ca acestia nu sunt vinovati si ca toate documentele fiscale sunt in regula. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn