Sarbatoare cu final trist la Causeni. Un barbat, care a ciocnit cateva pahare cu prietenii de ziua orasului, ar fi provocat un accident. Acesta a intrat pe contrasens cu bicicleta si s-a izbit intr-un motociclist. Cel din urma a ajuns la spital si s-a ales cu piciorul fracturat. Barbatul, care s-ar face vinovat de accident, a organizat un adevarat spectacol la Inspectoratul de Politie.

Publicat:12.07.2018, 18:09

Dupa minute bune, in care politistul i-a cerut barbatului sa treaca testul de alcoolemie, aceasta a acceptat. Incercarile, insa, au durat ceva timp.

Biciclist: "Eu am baut si nu vreau sa verificam. Nu refuz, dar eu stiu ca am baut. Ce vrei de la mine? Dute tu si te verifica. Dar daca nu e nimic? Eu am baut trei beri si asta e tot. Ce vrei de la mine? Voi pe cei care fac infractiuni mai mari nu-i judecati, dar pe un om simplu, voi il... Eu stiu ca am baut."

Intr-un final, dispozitivul a aratat o concetratie de 1,05 promile de alcool in aerul respirat, ceea ce inseamna de 7 ori mai mult decat norma admisa.

Motociclistul a fost preluat de urgenta de o ambulanta si transportat la spital. Tanarul a ajuns cu piciorul in ghips.

Motociclist: "Eu mergeam pe dreapta mea si l-am vazut cu bicicleta. Mergea in contrasens si eu am scazut viteza si m-am dat la o parte. Cand am observat el e langa mine si s-a lovit in motocicleta. El a cazut jos. Politia venea pe drum si am oprit-o. El a cazut jos, l-am dat la umbra si l-am stropit cu apa. L-a luat politia."

Barbatul a ajuns la Inspectoratul de Politie din Causeni, dupa ce, mergand pe bicicleta, ar fi intrat pe contrasens si ar fi dat peste un motocliclist.

Politist: "Biciclistul se deplasa pe strada Stefan cel Mare si incalcand regulile de manevrare s-a ciocnit cu o motocicleta. Biciclistul era beat, iar motociclistul a fost transportat la spital. Cazul se investigheaza."

Cazul este investigat de politie.