Imagini revoltatoare au fost surprinse la o benzinarie din Calarasi. Doi tineri au fost tunsi fortat de un grup de indivizi, deranjati de faptul ca acestia aveau parul lung. Victimele au fost umilite, injurate si agresate de barbatii care ar fi fost beti. Un martor a filmat intreaga scena si a trimis filmuletul la redactia Ziarului de Garda, care l-a publicat. Politia a pornit un dosar penal.

Publicat:14.08.2018, 16:01

Potrivit Ziarului de Garda, incidentul a avut loc inca la inceputul lunii august la o benzinarie din orasul Calarasi. Unul dintre tinerii agresati le-a povestit reporterilor de acolo ca imediat ce a intrat cu prietenul sau in benzinarie a fost batjocorit de un grup de indivizi beti ce se aflau in interior.

Deranjati de faptul ca baietii care au cate 19 ani au parul lung, agresorii au cerut o foarfeca de la vanzator si s-au apucat sa-i tunda fortat. Desi unul dintre tineri a promis ca se va tunde a doua zi, individul din imagini nu s-a lasat induplecat si i-a taiat parul. Nu au contat nici insistentele prietenilor agresorului, care ii spuneau sa se opreasca.

Dupa ce l-au tuns pe primul baiat, indivizii s-au apucat si de celalalt. Tanarul insa a refuzat sa se supuna si a fost lovit de catre unul dintre agresori cu piciorul.

Baiatul care a vorbit cu reporterii de la Ziarul de Garda le-a spus ca incidentul nu a degenerat in bataie, deoarece unul dintre martori nu i-a lasat sa-i bata. In rest, nici angajatii benzinariei si nici alti martori nu au intervenit pentru a aplana conflictul. Administratorul statiei PECO nu ne-a raspuns astazi la telefon, pentru ZDG acesta a declarat insa ca angajatii sai nu au intervenit pentru ca le era si lor frica.

Potrivit ZDG, cei doi tineri s-au temut sa depuna o plangere intrucat agresorii stiu unde acestia locuiesc si dupa incident s-au intalnit cu ei si au fost intrebati daca s-au plans la politie. Abia astazi, una dintre victime a fost adusa la politie si a facut declaratii, in timp ce celalat baiat ar fi plecat peste hotare inca la inceputul lunii. Oamenii legii spun ca au pornit un dosar penal pentru huliganism pe marginea cazului.

Marin CERNEI, SEF ADJUNCT IP CÄ‚LÄ‚RASI:  “Au fost identificati toti 6, urmeaza sa fie audiati.”

Acest incident a scos la iveala si faptul ca unul dintre agresori, locuitor al orasului Calarasi ar fi fost condamnat la 24 de ani de inchisoare pentru savarsirea unui omor in Italia, de unde a fugit inca acum cativa ani. Informatia a fost confirmata si de oamenii legii, care spun ca deocamdata nu ne pot oferi mai multe detalii despre acest caz.

Ziarul de Garda scrie ca numele individului mai figureaza in cateva sentinte de condamnare pentru crearea unei situatii de accident, huliganism, iar anul trecut el a fost decazut din drepturile parintesti.