Doritorii de a ne reprezenta tara la Eurovision sunt mai putini si mai slabi decat anul trecut. O spun juratii care au urmarit astazi auditiile live. Cati candidati vor participa in semifinala se decide in aceasta seara.

Publicat:24.01.2018, 17:53

Rand pe rand, cei 27 de concurenti au urcat pe scena, pentru a demonstra ca merita sa ajunga in etapa nationala. Unii intre ei, cum ar fi Doinita Gherman formatia DoReDos ori Sasha Bognibov, sunt... veterani ai concursului.

Printre membrii juriului au fost interpreti, compozitori si producatori muzicali. Nelly Ciobanu, Anatolie Chiriac si Alexandru Gorgos au stat cu ochii pe participanti, iar unii au recunoscut ca evolutiile din acest an sunt mai slabe. Si numarul de participanti este mai mic, 27, in comparatie cu 39 - anul trecut.

Anul trecut, SunStroke Project ne-a reprezentat tara la Eurovision, ocupand locul trei. Este cel mai bun rezultat inscris vreodata de moldoveni la competitie. Eurovision 2018 va avea loc la Lisabona, Portugalia. Marea finala se va desfasura pe 12 mai.