Chiril Gaburici a postat pe pagina sa de facebook cateva poze in care se vede casa de peron murdara, iar microbuzul in care a urcat acesta, ca sa merga spre Taraclia, e intr-o stare jalnica.

Publicat:20.07.2018, 10:16“Nu prea va incap picioarele dupa scaun domnule ministru, este o problema in toata tara, microbuze omologate cu mai multe locuri decat ar trebui, in loc de 19 loc cum e normal, sunt 21.” - a comentat un internaut la poza in care se vede cum Gaburici se inghesuie ca sa incapa pe un scaun de langa geam. 


Mie mi-ar fi ruşine sa fiu ministrul transporturilor şi sa încarc asemenea poze. Casa de peron în care lucreaza angajaţii Garii de Sud al mun. Chişinau este o mizerie. Gara întreaga e în mizerie. Transportul interurban o alta mizerie în care miroase urât. Nu exista aer condiţionat, iar pasagerii permanent merg unii în cârca altora plini de transpiraţie. Pe lânga asta şoferii fac evaziune fiscala de ani de zile, sunt neordonaţi, aroganţi şi de-a dreptul inculţi.” - a scris un alt utilizator Facebook.

Acum cateva zile, ofiterii CNA au efectuat perchezitii la mai multe autogari din tara. 27 de angajati ai "Garilor si statiilor auto" sunt suspectati de coruptie si sunt cercetati penal. Unii dintre ei se afla in izolator, altii sunt cercetati in stare de libertate, iar doi sunt dati in cautare.