Google+

Dupa doua zile in care a respirat liber, capitala si-a revenit la normal. Strazile s-au umplut de masini si s-au format ambuteiaje greu de strabatut: "Peste tot e asa. Foarte greu" - VIDEO

Dupa doua zile in care a respirat liber, capitala si-a revenit la normal. Strazile s-au umplut de masini si s-au format ambuteiaje greu de strabatut: "Peste tot e asa. Foarte greu" - VIDEO
Embed:

Dupa doua zile in care a respirat liber, capitala si-a revenit la... normal. Strazile s-au umplut de masini si s-au format ambuteiaje greu de strabatut. S-a mers bara la bara si centimetru cu centimetru, iar din cauza aglomeratiei, unii taximetristi au refuzat sa mai preia comenzi.

 

Strada Ismail din capitala s-a tranformat in aceasta dimineata in calea nervilor pentru soferii care au ramas prinsi acolo in ambuteiaj. 

 

"Aproximativ o ora"

 

"De vreo 40 de minute tot stam. S-au inceput orele, studentii revin din vacanta, poate din acest motiv."

 

 Si pe strada Vadul lui Voda s-a mers greu. 

 

"Vreo 20 de minute. Uitati-va ce se face, dupa sarbatori."

 

 In aceasta dimineata cu mare greu puteau sa gasesti un taxi. Din cauza circulatiei anevoioase, unii taximetristii nu mai preluau comenzi. 

 

"Facem mult timp, dar ce sa-i faci asa-i. In Moldova peste tot e asa. -De unde veniti? -De la Vadul lui Voda. -Si cat timp ati facut pana aici? -Vreo doua ore si ceva. Peste tot ambuteiaje, ce sa facem."

 

 Mare invalmaseala a fost si pe la gari.  Aceasta familie a incercat de vreo trei ori sa urce intr-un taxi, insa fara succes.

 

"De o ora stam si nu putem comanda un taxi. Am sunat a companie si nimic, acum asteptam de la alta si nimic."

 

 Unii au asteptat cu orele in statii. 

 

"Foarte greu! -De cat timp asteptati? -Intr-o ora si ceva am facut de la Muncesti si cred ca ora si ceva tot pana acolo."

 

 Astazi bugetarii au revenit la munca, iar elevii la scoala. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn