Vacanta de cosmar pentru un grup de moldoveni care a mers sa se odihneasca pe litoralul ucrainean. Tinerii au ramas fara doua masini a cate 5 mii de euro fiecare, telefoane mobile, toti banii si acte de identitate. Vehiculele le-au fost furate in timp ce ei erau la plaja.

Publicat:09.07.2017, 15:07

Constantin Lungu povesteste ca vinerea trecuta a decis impreuna cu alti 5 prieteni sa-si petreaca weekend-ul la Zatoka. Odata ajunsi, s-au cazat, dupa care au mers la plaja.

In apartamentul pe care il inchiriau au lasat toate lucrurile de pret. Mare le-a fost mirarea cand au revenit si au observat ca din curtea blocului in care erau cazati au disparut cele doua automobile cu care  au venit.

Potrivit acestuia, cand au ajuns la usa apartamentului au vazut ca aceasta era incuiata de la un lacat, la care ei nu aveau chei. Tinerii presupun ca ar fi implicata si proprietara locuintei, insa nu au putut demonstra acest lucru. Barbatul spune ca a ramas surprins de atitudinea politistilor de acolo.

Abia dupa trei zile, cei 6 barbati au reusit sa ajunga acasa, asa cum nu aveau nici acte pentru a trece frontiera. Fara niciun ban in buzunar, au fost nevoiti sa astepte sa treaca weekend-ul ca sa obtina titlul de calatorie si sa revina acasa.

De la politie barbatul spune ca a primit un document care confirma ca i-au fost furate bunurile si ca sunt cautate, el insa spune ca a renuntat si nu crede ca le va mai vedea vreodata.