Google+

Filip: "am fost colegi de facultate". Ce spune premierul desemnat despre relatia sa cu Vlad Plahotniuc - VIDEO

Filip: "am fost colegi de facultate". Ce spune premierul desemnat despre relatia sa cu Vlad Plahotniuc - VIDEO
Embed:

Candidatul desemnat Pavel Filip a fost coleg de facultate cu Vlad Plahotniuc. Declaratia a fost facuta chiar de catre Filip.

 

Pavel FILIP: "Ne-am axat pe programul de guvernare. Speram sa obtinem acest vot, astfel incat sa ne apucam de treaba. Am repartizat 4 grupuri, 4 domenii importante.

 

Vor prelua toate propunerile si vom elabora programul. Voi purta discutii cu toate fractiunile din Parlament. "

 

Pavel Filip despre relatia sa cu Vlad Plahotniuc

 

"Suntem in relatii de colegialitate. Muncim intr-o echipa, ne cunoastem de la facultate, am fost colegi. Mi-ar parea bine sa ma consult si cu dumnealui si cu toti deputatii."

 

Violeta IVANOV, DEPUTAT: "S-au creat 4 grupuri de lucru. Ne-am divizat in grupuri de lucru. Incepem sa perfectam programul, asa incat in cateva zile acest program sa aduca bunastare Republicii Moldova. 

 

Noi ne-am pus semnatura. Noi cei 14 il cunoatem de domnul Filip. Il cunoastem ca un profesionist, avem incredere ca Guvernul condus de dl. Filip va fi un Guvern bun, competent, care va face fata. Venim cu un sir de propuneri: imbunatatirea domeniului social, economic.

 

Dupa masa vom avea intalniri comune cu deputatii din fractiunile parlamentare. Poate pana in aceasta noapte vom avea si programul finisat. Nu s-a vorbit despre functii, s-a vorbit de criterii."


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn