Google+

Ce spun locuitorii orasului Orhei dupa sarbatoarea de ieri organizata de Ilan Sor, primarul condamnat la 7 ani de inchisoare: "Am vazut trupa Modern Talking, acum putem si sa murim", "Ii iubim din tinerete" - VIDEO

Ce spun locuitorii orasului Orhei dupa sarbatoarea de ieri organizata de Ilan Sor, primarul condamnat la 7 ani de inchisoare: "Am vazut trupa Modern Talking, acum putem si sa murim", "Ii iubim din tinerete" - VIDEO
Embed:

Hramul orasului Orhei, marcat ieri cu mult fast, a culminat aseara tarziu cu un concert Modern Talking. Primarul Ilan Shor, condamnat pentru frauda, dar care nu a ajuns la inchisoare, a fost omniprezent la sarbatoarea pentru care nu s-au facut niciun fel de economii. Pe parcursul zilei s-a impartit gratis turta dulce tuturor doritorilor, iar la tombole s-au dat televizoare, aspiratoare si chiar o masina.


Cea mai astepta aparitie pe scena de la Orhei a fost cea a trupei Modern Talking, in frunte cu solistul Thomas Anders.  Spectatorii au cantat, cat i-au tinut plamanii, hiturile trupei germane.

 

Inaite de Modern Talking atmosfera a fost incalzita de bunica care a batut toba impreuna cu formatia Zdob si Zdub. Oamenii s-au prins intr-o hora si s-au tinut de topait. Mai devreme, oamenii s-au inscris la tombolele la care s-au impartit electrocasnice, telefone mobile si chiar o masina.

 

Nici focurile de artificii nu au lipsit de la sarbatoare. Primarul Ilan Shor, condamnat la inchisoare pentru frauda, a tinut un discurs. Sarbatoarea a inceput ieri dimineata cu o parada pe strada principala a orasului. In fruntea coloanei a mers Ilan Shor si episcoul de Orhei.

 

Primaria Orhei nu a anuntat cat au costat manifestatiile, precizand doar ca s-au alocat fonduri atat din bugetul orasului, cat si din donatiile unei asociatii conduse de un consilier local.

 

In iunie, Ilan Sor a fost condamnat la 7 ani si sase luni de inchisoare pentru ca a obtinut de la Banca de Economii peste 5 miliarde de lei, pe care i-ar fi spalat ulterior prin firmele sale off-shore. Primarul de Orhei, care se declara nevinovat, nu a ajuns la penitenciar pentru ca urmeaza sa se mai pronunte o instanta.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn