Google+

Igor Dodon implineste astazi 41 de ani. Colegii de partid i-au adus in dar o statuie, iar fostul sau sef de partid, Vladimir Voronin, i-a facut o urare speciala, in stilu-i caracteristic - VIDEO

Igor Dodon implineste astazi 41 de ani. Colegii de partid i-au adus in dar o statuie, iar fostul sau sef de partid, Vladimir Voronin, i-a facut o urare speciala, in stilu-i caracteristic - VIDEO
Embed:

Igor Dodon implineste astazi 41 de ani. Cu aceasta ocazie, fostul sau sef de partid Vladimir Voronin i-a facut o urare speciala, in stilu-i caracteristic, iar colegii de partid i-au adus in dar o statuie, intrucat, spun ei, il aseamana pe liderul lor cu... un cal.


Zinaida GRECEANII, LIDER FRACTIUNE PSRM: ”Noi ne-am gandit foarte mult si, uitati-va, v-am asociat cu calul asta, care da din copite in stanga si in dreapta. In sensul bun al cuvantului, care trage. Va caracterizeaza.”


Igor DODON, LIDER PSRM: ”Mersi mult”


Marina RADVAN, DEPUTAT PSRM: ”În cinstea liderului nostru, de 3 ori Ura!”


De o felicitare speciala a avut parte Dodon de la fostul sau sef de partid, Vladimir Voronin.


Vladimir VORONIN, LIDER PCRM: ”E ca o doba de minciuni. „Imininicul” ista, luati un tort si mergeti la el, felicitati-l si intrebati-l ce va face cand vine la guvernare.”


Igor DODON, LIDER PSRM: ”Dumnealui cand ajungea la guvernarea, impartea torturi si isi lua felia cea mai mare. Vom face ceva mai bine decat a facut Voronin."


Pe langa statuia in forma de cal, Dodon a primit si 2 ii, dar si o arma de foc.


Igor DODON, LIDER PSRM: „O arma mai veche, din 1995. Mi-au daruit-o, cu documente, probabil, functioneaza. Ei stiu ca eu sunt vanator. In domeniul familiei mi-as mai dori o fata. Sotia, cand aude, tare se bucura.”


Igor Dodon a fost deputat PCRM pana in 2011, cand a anuntat ca pleaca din partid, iar peste o luna a fost ales presedinte al Partidului Socialistilor, iar ulterior a votat pentru alegerea presedintelui Nicolae Timofti, pe care acum il critica. Este castorit si are 3 baieti.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn