La mijloc de noiembrie, mai multi pomi de Craciun au aparut in fata centrelor comerciale din capitala. Brazii au fost impodobiti cu globuri si ghirlande, asa ca cei mici s-au jucat in jurul lor si au facut poze. Pomii vor fi scosi dupa sarbatorile de iarna.

Publicat:18.11.2018, 16:25


Pornita dupa cumparaturi pentru sezonul rece, Iulia a ramas uimita sa vada in preajma unui centru comercial din capitala un brad impodobit. 

Iulia CIORNAI: “Facem poze, se aproprie sarbatorile de iarna, trebuie de avut amintiri pentru unele rude care sunt peste hotare.”

Se simte deja spiritul sarbatorilor de iarna – spune si Maria, care a facut cateva poze langa brad pentru a le transmite celor doua fiice plecate peste hotare.

Maria: “Ne bucuram. Bradul e frumos, se simte ca vine iarna. Asteptam sarbatorile de iarna, dar fara copii. Vreau sa le trimit a ele acolo nu au, nu sarbatoresc Anul Nou ca la noi.”

Cei mai entuziasmati sunt, insa, copiii. Olga cu greu a putut sa plece acasa, dupa ce micutii sai s-au jucat in jurul pomului plin cu decoratiuni. 

Olga: “Le-am facut poze copiilor. Foarte frumos bradul. Incep pregatirile pentru Anul Nou.”

“Mie imi plac stelutele.”

Totusi, primii brazi impodobiti au putut fi vazuti cu mult mai devreme. De Hramul Orasului, in fata Catedralei, au fost instalati cativa pomi, despre care primaria spunea atunci ca nu stie cine i-a adus acolo.

Anul acesta, de Craciun, pentru prima data va fi instalat un brad artificial in centrul capitalei. Decizia a fost luata de cei de la primarie in urma unui sondaj desfasurat on-line.