Google+

Masina de serviciu a sefului MoldATSA ar fi fost implicata intr-un accident rutier - GALERIE FOTO - ZdG.md

Masina de serviciu a administratorului Intreprinderii de Stat „MoldATSA” , Vadim Gugea ar fi fost implicata intr-un accident rutier. Fostul sef al intreprinderii, Sorin Stati a publicat pe Facebook o fotografie cu un automobil avariat, despre care sustine ca este masina de servicu a lui Gugea, o Toyota Highlander cumparata in 2014 de fosta conducere a intreprinderii cu 720 de mii de lei. Stati mai scrie ca in momentul accidentului la volan se afla insusi Gugea, care utiliza insa masina in afara orelor de serviciu. Pe pagina oficiala a IS MoldATSA nu este publicato vreo informatie despre faptul ca masina institutiei ar fi fost avariata, iar incercarile de a-l contacta pe Vadim Gugea nu s-au soldat cu succes. Respectiv, pana la acest moment nu exista o confirmare oficiala a faptului ca masina deteriorata apartine IS „MoldATSA”, noteaza ZdG.mdZdG a intrat în posesia şi altor fotografii cu maşina avariată care ar aparţine MoldATSA, numele de înmatriculare ale căreia însă lipsesc.

 

Am apelat şeful MoldATSA la toate cele trei numere de telefon mobil, de fiecare dată robotul ne anunţa că apelantul este ocupat. Mesajele, de asemenea, au rămas fără răspuns. ZdG l-a apelat şi prin intermediul aplicaţiei Viber. Chiar dacă era online, Gugea nu a răspuns la apel. Mai mult, Vadim Gugea a văzut încă ieri mesajul în care cerem o confirmare sau o infirmare a incidentului, dar nu a răspuns.

 

Într-o postare pe Facebook, fostul administrator al MoldATSA, Sorin Stati publică o captură a mesajului foto pe care l-ar fi transmis lui Vadim Gugea. Fotografia ilustrează aceeaşi maşină avariată.

 

„Vadim Gugea, ia şi repară maşina de serviciu pe care recent ai distrus-o definitiv, în urma unui accident rutier. De remarcat este faptul că erai în afara orelor de serviciu la volanul acesteia. Toata lumea deja cunoaste situaţia dată, dar şi faptul unde o ţii ascunsă. Sunt convins că CASCO nu va acoperi nimic (pentru automobil s-au achitat 720 mii lei), iar daca o casezi, vor fi probleme, dacă o repari din contul intreprinderii, a fel. La atkatul pe care l-ai facut din asigurări cumpară automobil nou întreprinderii”, scrie Stati pe aceeaşi platformă online precizând că ar fi anunţat poliţia despre locul aflării maşinii.

 

 

 

 

 

CITESTE MAI DEPARTE PE ZDG.MD


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn