Masina de serviciu a administratorului Intreprinderii de Stat " MoldATSA" , Vadim Gugea ar fi fost implicata intr-un accident rutier. Fostul sef al intreprinderii, Sorin Stati a publicat pe Facebook o fotografie cu un automobil avariat, despre care sustine ca este masina de servicu a lui Gugea, o Toyota Highlander cumparata in 2014 de fosta conducere a intreprinderii cu 720 de mii de lei. Stati mai scrie ca in momentul accidentului la volan se afla insusi Gugea, care utiliza insa masina in afara orelor de serviciu. Pe pagina oficiala a IS MoldATSA nu este publicato vreo informatie despre faptul ca masina institutiei ar fi fost avariata, iar incercarile de a-l contacta pe Vadim Gugea nu s-au soldat cu succes. Respectiv, pana la acest moment nu exista o confirmare oficiala a faptului ca masina deteriorata apartine IS " MoldATSA", noteaza ZdG.md

Publicat:20.08.2017, 15:09ZdG a intrat în posesia si altor fotografii cu masina avariata care ar apartine MoldATSA, numele de înmatriculare ale careia însa lipsesc.

Am apelat seful MoldATSA la toate cele trei numere de telefon mobil, de fiecare data robotul ne anunta ca apelantul este ocupat. Mesajele, de asemenea, au ramas fara raspuns. ZdG l-a apelat si prin intermediul aplicatiei Viber. Chiar daca era online, Gugea nu a raspuns la apel. Mai mult, Vadim Gugea a vazut înca ieri mesajul în care cerem o confirmare sau o infirmare a incidentului, dar nu a raspuns.

Într-o postare pe Facebook, fostul administrator al MoldATSA, Sorin Stati publica o captura a mesajului foto pe care l-ar fi transmis lui Vadim Gugea. Fotografia ilustreaza aceeasi masina avariata.

„Vadim Gugea, ia si repara masina de serviciu pe care recent ai distrus-o definitiv, în urma unui accident rutier. De remarcat este faptul ca erai în afara orelor de serviciu la volanul acesteia. Toata lumea deja cunoaste situatia data, dar si faptul unde o tii ascunsa. Sunt convins ca CASCO nu va acoperi nimic (pentru automobil s-au achitat 720 mii lei), iar daca o casezi, vor fi probleme, daca o repari din contul intreprinderii, a fel. La atkatul pe care l-ai facut din asigurari cumpara automobil nou întreprinderii”, scrie Stati pe aceeasi platforma online precizând ca ar fi anuntat politia despre locul aflarii masinii.

CITESTE MAI DEPARTE PE ZDG.MD