Google+

Mai rau ca la tara. Primele raze de soare au transformat Chisinaul intr-un oras plin de noroi si baltoace. Pe unele strazi din capitala, e greu sa mergi fara cizme de cauciuc - VIDEO

Mai rau ca la tara. Primele raze de soare au transformat Chisinaul intr-un oras plin de noroi si baltoace. Pe unele strazi din capitala, e greu sa mergi fara cizme de cauciuc - VIDEO
Embed:

In capitala, ca la tara. Iesi din casa cu incaltamintea curata, iar inapoi ajungi plin de noroi. La fel este si in cazul soferilor, care au renuntat sa mai mearga la spalatorii. Soarele, care a inceput sa topeasca zapada a lasat in urma sa baltoace si noroi, iar in locul mormanelor de omat negru de pe marginea drumurilor, rasar altele de gunoi.

 

Noroiul si baltoacele au inceput sa inlocuiasca zapada de pe strazile capitalei. Asa se intampla de fiecare data dupa cateva zile cu soare. E un dezastru total ceea ce se petrece in oras. E catastrofa, suntem plini de glod din cap pana-n picioare.

 

Cred ca demult in Chisinau nu mai este stapan, si nu stiu daca vom apuca sa-l mai vedem vreodata. Unii locuitori au decis sa puna mana pe lopata pentru a scapa de muntii negri de zapada de pe drumuri.

 

Noroiul e cat vezi cu ochii, iar ca sa treaca de el oamenii trebuie sa faca slalom printre baltoace de parca ar fi la proba de alergat prin namol. 

 

"Nu-s drumurile celea care trebuie sa fie."

 

"Iesi din casa curat, dar cand ajungi in centru, iesi ca de la tara. Nici la tara asa nu vin."

 

Pe langa faptul ca trebuie sa ocoleasca noroiul de pe trotuare, pietonii trebuie sa se fereasca si de soferii care circula cu viteza si-i stropesc din cap pana in picioare.

 

"Incaltaminte buna trebuie sa ai. Suntem departe de Europa, mai avem mult, mult pana la Europa."

 

Pe asa timp, soferii se plang,  ca nu reusesc sa-si pastreze masinile curate.

 

In ciuda noroiului de pe strazi, unii soferi spun ca merg zilnic la spalatorie, deoarece nu suporta sa-si vada masinile murdare.   

 

"Este un timp foarte nefavorabil."

 

Acum cateva zile cei de la Exdrupo au inceput sa evacueze zapada murdara de pe strazi, dar se plang ca nu au suficiente utilaje si nici brate de munca.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn