Google+

Maia Sandu si Andrei Nastase spun ca au fost otraviti: "Suntem tinta unor atacuri miselesti din partea acestei guvernari care ne doreste morti"

Maia Sandu si Andrei Nastase au declarat astazi ca au fost intoxicati cu mercur. Acestia dau vina pe democrati. Purtatorul de cuvant al PD neaga acuzatiile.

 

Maia SANDU, LIDERUL PAS: "Este un lucru care ne vizeaza pe ambii. A fost o perioada in care am avut probleme de sanatate, am facut teste si am descoperit ca avem un continut exagerat de metale grele in sange si acest lucru mi s-a intamplat si mie si domnului Nastase, am facut tratament si acest tratament a ajutat la coborarea acestor metale grele in sange.

 

Testele recente au aratat iarasi o crestere si medicii cu care am discutat noi spun ca aceasta acumulare nu poate fi explicata in mod natural, adica fara o interventie din afara.

 

Sunt niste suspiciuni, niste lucruri care trebuie sa fie luate in serios in contextul atacurilor si atitudinii pe care o are aceasta guvernare in raport cu cei care le pun in pericol guvernarea de la mai departe."

 

Andrei NASTASE, LIDERUL PPDA: "Va spun cu toata certitudinea, suntem tinta unor atacuri miselesti din partea acestei guvernari care ne doreste morti. Au atentat la sanatatea si viata noastra cu metale grele. S-a apelat la mercur. Sursa inca nu este identificata Am devenit periculosi pentru o grupare criminala."

 

Nu este clar, insa, cand s-a intamplat totul. Acestia insista ca de vina ar fi democratii. Contactat de ProTV, purtatorul de cuvant al PD ne-a spus ca acestea sunt aberatii in prag de alegeri. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn