Ar putea candida la parlamentarele din februarie 2019 pe listele PD? Medicul pediatru Mihai Stratulat care, potrivit lui, din 2009 e membru PD, a participat astazi la Forumul Organizatiei municipale Chisinau a Partidului Democrat.

Publicat:16.12.2018, 15:41

Mihai Stratulat sustine ca e membru PD de acum 9 ani. Astazi, acesta a participat la Forumul Organizatiei municipale Chisinau a Partidului Democrat.

Intrebat daca ar putea participa la alegerile parlamentare din februarie pe listele PD, medicul pediatru ne-a spus:

Mihai STRATULAT, MEDIC PEDIATRU: “Doar am participat acum la Forum, am fost invitat ca membru. Daca o sa iau o decizie am sa anunt pe pagina mea de facebook. - Inseamna ca aveti planuri de viitor in politica? - Odata ce sunt membru, nu stiu, sincer sa va zic inca nu m-am gandit.”In iulie, Stratulat a postat mai multe mesaje pe pagina sa de socializare in care a vorbit despre nereguli in sistemul medical din tara.

Medicul pediatru sustinea ca medicii de la doua spitale din capitala pun diagnostice exagerate copiilor si ii tin internati, desi nu ar fi nevoie. Asta pentru ca institutiile sa primeasca mai multi bani. Directorii spitalelor au negat atunci acuzatiile. Problema a fost discutata la Guvern, iar ulterior Ministerul Sanatatii a anunta ca va face controale, iar CNA a pornit o ancheta.VEZI SI: Medicul pediatru, Mihai Stratulat, despre doua spitale din capitala: "Trebuie inchise. Acolo cu orice nu te-ai adresa, diagnoza finala este pneumonie... pentru ca asta aduce ruble". Reactia ministerului Sanatatii

"Afirmatiile lui Stratulat au o tenta de marketing neloial" - reactia IMSP Spitalului Clinic Municipal Nr. 1, la acuzatiile medicului Mihai Stratulat

Directorul unuia dintre cele doua spitale vizate in postarea lui Mihai Stratulat: "El spune prostii. Poate pe dansul sa-l tratam. Pneumoniile nu sunt cele mai scumpe cazuri, sunt maladii mult mai costisitoare. El are niste apucaturi"