Google+

Medicul retinut in dosarul mitei pentru judecatori, unul dintre cei mai bine cotati obstetricieni. Prima declaratie a sotiei - ZdG

Vadim Scarlat este medicul retinut in dosarul mitei pentru judecatori. Acesta activeaza in calitate de medic ginecolog-obstetrician la Institutul Mamei si Copilului, dar si la o clinica privata din capitala.

 

Medicul a fost reţinut împreună cu alţi cinci judecători, un procuror, un avocat, un asistent judiciar şi un inculpat pe un dosar. Potrivit Centrului Naţional Anticorupţie, medicul împreună cu inculpatul erau „clienţii” judecătorilor – cei care furnizau bani şi în interesul cărora urmau să fie emise decizii favorabile, noteaza Ziarul de Garda.

 

Informaţia despre reţinerea lui Scarlat a fost confirmată de soţia acestuia.

 

„Ceea ce pot să vă spun este că totul este fabricat. Altceva nu pot să vă spun nimic. El nu este vinovat sub nici o formă. El este acel spin care trebuie să facă alte momente pentru a doborî pe alţii mai duri şi mai tari. El este ca o momeală. Este un caz pe care eu nu pot să îl divulg acum, nu sunt în drept”, a menţionat pentru ZdG soţia lui Vadim Scarlat.

 

Pe reţelele de socializare, dar şi în mai multe articole de presă, Scarlat este cotat ca fiind unul dintre ce mai buni obstetricieni din ţară. Scarlat a participat la seminare informative şi este prezent în mai multe topuri realizate de mame.

 

CITESTE CONTINUAREA PE Ziarul de Garda.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn