Google+

Monumentul actorului Constantin Constantinov din Cimitirul Central, vandalizat. Hotii au furat o placa din bronz in valoare de 10 mii de lei - VIDEO

Monumentul actorului Constantin Constantinov din Cimitirul Central, vandalizat. Hotii au furat o placa din bronz in valoare de 10 mii de lei - VIDEO
Embed:

Monumentul actorului Constantin Constantinov din Cimitirul Central a fost vandalizat. Hotii au furat o placa din bronz in valoare de 10 mii de lei. Deocamdata nu se stie cand s-a intamplat totul, insa descoperirea a fost facuta abia ieri de fiica artistului, care a si chemat politia.


Potrivit reprezentantilor Directiei Combinatului Servicii Funerare, hotii au stricat o portiune mai mare din monument insa au furat doar o bucata si ar fi intentionat sa se intoarca in cimitir pentru a lua si celelalte portiuni ramase.

 

Ludmila BOTAN, SEF DIRECTIA COMBINATUL SERVICII FUNERARE: “O bucata iata asa de mare din bronz au luat-o, care facea legatura aici si aceasta bucata a fost luata de aici.”

 

 Cimitirul Central nu este supravegheat de paznici. In schimb sunt trei camere, care din cauza copacilor, pot surprinde doar intrarea principala si aleea.

 

Ludmila BOTAN, SEF DIRECTIA COMBINATUL SERVICII FUNERARE: “Aceasta camera a reusit sa vada este exact pana in vecinatatea acestui mormant la care s-a intamplat situatia data. Eu sunt sigura ca o sa se vada fetele persoanel care au furat.”

 

 Potrivit oamenilor legii, suspectii inca nu au fost identificati. Daca vor fi gasiti, ei risca o amenda de pana la 17 mii de lei sau un an de inchisoare.

 

Adrian JOVMIR, PURTĂTOR DE CUVÂNT, POLIȚIA CAPITALEI: “S-a dispus initierea unei cauze penale, iar ofiterii de investigatie interprind toate masurile pentru identifica persoanele.”

 

 Constantin Constantinov s-a stins din viata pe opt martie 2003 la varsta de 88 de ani. Pe parcursul vietii, actorul a jucat in aproximativ 50 de filme si 100 de piese de teatru. Constantin Constantinov s-a remarcat prin rolurile din filmele Polobocul si Danila Prepeleac.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn