Google+

O noua sedinta de judecata pentru Petrenco: Unul dintre politistii ranit in timpul protestului a depus marturii - VIDEO

O noua sedinta de judecata pentru Petrenco: Unul dintre politistii ranit in timpul protestului a depus marturii - VIDEO
Embed:

Unul dintre politistii, care ar fi fost ranit in timpul protestului din septembrie de la Procuratura, a depus astazi marturii in dosarul Petrenco. In fata judecatorilor acesta a declarat ca niciunul dintre inculpati nu l-a lovit. Avocatul lui Petrenco sustine ca si alti politisti audiati au spus la fel, iar procurorul de caz nu a vrut sa comenteze.


Mai bine de trei ore, un politist, care ar fi patimit de pe urma protestelor din septembrie, din fata Procuraturii, a fost audiat de catre judecatori. In fata instantei acesta a spus ca nu a fost lovit de niciunul dintre inculpati. In fata camerei insa a refuzat sa o faca. 


“Ce declaratii ati facut in fata instantei?...” 

 
Jurnalistii au avut accces la proces, dar nu au putut filma in timpul sedintei de judecata. Potrivit avocatului Ana Ursachi, declaratiile partii vatamate l-au nemultumit pe procuror. 

Ana URSACHI, AVOCAT “Din declaratiile lui nici progromuri, nici pericole nu s-au stabilit si acest lucru a fost confirmat de procurorul care a inceput sa strige la propriul sau martor.”


 

Nicu SENDREA, PROCUROR  “Avocatul poate sa spuna ce vrea...”

 

Potrivit avocatei, au fost audiati cinci dintre cei sapte politisti, care ar fi fost raniti in urma protestelor. Grigore Petrenco ne-a spus ca a venit pe jos la sedinta de judecata.

 

Grigore PETRENCO, LIDER PARTIDUL “CASA NOASTRA-MOLDOVA” “Am vrut sa arat ca nu prezentam niciun pericol pentru societate...” 

 

Cat despre bratara electronica pe care este nevoit sa o poarte de cand a fost plasat in arest la domiciliu...

 

Grigore PETRENCO, LIDER PARTIDUL "CASA NOASTRA-MOLDOVA" “Este ilegal...”

 

Maine urmeaza sa fie audiati alti doi politisti. Grigore Petrenco si colegii sai au fost retinuti pe 6 septembrie dupa ce s-au incaierat cu fortele de ordine in timpul unui protest in fata Procuraturii Generale. Dupa aproape jumatate de an in izolator, acum o luna, Grigore Petrenco si cinci colegi de-ai sai au fost plasati in arest la domiciliu, sub garantia deputatilor  socialisti.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn