Google+

O tanara care sufera de insuficienta hepatica a fost transportata cu un elicopter SMURD la Bucuresti - VIDEO

O tanara care sufera de insuficienta hepatica a fost transportata cu un elicopter SMURD la Bucuresti - VIDEO
Embed:

O aeronava SMURD de la Galati a aterizat astazi pe stadionul Dinamo din capitala. Avionul a preluat o tanara de 22 de ani care sufera de insuficienta hepatica. Pacientaa a fost transportata la spitalul Fundeni din Bucuresti unde urmeaza sa beneficieze de un tratament.

 

Tanara care sufera de insuficienta hepatica a fost transportata in aceasta dupa-amiaza la Bucuresti la insistenta familiei sale.


Liliana PUSCASU, SERVICIU DE PRESA DSE: “Deci este vorba de o pacienta cu insuficienta hepatica, de 22 de ani. A fost solicitat Smurdul elicopter de la Galati, in cel mult o ora deja a fost la Chisinau. Am vazut cum a fost preluata pacienta cu succes.”


Pacienta a ajuns la Galati, iar de acolo va fi transportata la Bucurecti. Acum doua saptamani tanara a fost internata la Spitalul republican din Chisinau dupa ce a facut o alergie. Rudele spun ca starea ei de sanatate s-a agravat in ultimele zile.


Irina COZMA, SORA PACIENTEI: “Deci cind am ajuns la republicana, asta joi, mare greu pina au internat-o, deodata ei erau contra sa o interneze in reanimare pentru ca spuneu ca fetita nu este de reanimare. Noi jumatate de zi am fost si ne-am certat, i-am rugat sa o interneze in reanimare, pina la urma au ienterat-o.”  


Responsabilii de la spitalul Republican nu au comentat acuzatiile. Acum Cristina urmeaza sa primeasca un tratament la spitalul Fundeni din Bucuresti. Aceasta este a patra oara cand pacienti din Moldova sunt transportati in Romania cu elicoterul SMURD.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn