Google+

Oamenii care pastreaza bani la Banca de Economii au facut coada ca sa-si retraga depozitele, sau cel putin sa afle ce se va intampla cu economiile lor: "Imi fac mari griji" - VIDEO

Oamenii care pastreaza bani la Banca de Economii au facut coada ca sa-si retraga depozitele, sau cel putin sa afle ce se va intampla cu economiile lor: "Imi fac mari griji" - VIDEO
Embed:

Oamenii care pastreaza bani la Banca de Economii au facut astazi coada ca sa-si retraga depozitele sau cel putin sa afle ce se va intampla cu economiile lor. Angajatii bancilor au refuzat sa vorbeasca cu echipa Pro TV. Insa clientilor le-ar fi spus ca nu cunosc nimic despre lichidarea bancilor.


Nu am avut acces in interior, insa majoritatea celor care ieseau sau intrau astazi din Banca de Economii aveau aceeasi problema – isi fac griji pentru conturile lor.


Mari griji imi fac. De ce? Pentru ca se schimba legile la noi foarte repede. Mi-au zis sa astept. Probabil nu sunt bani...”


 “Am puţini bani, dar oricum vreau să-i scot. Eu am venit cu un scop – să iau banii. Se întâmplă nişte lucruri ciudate. Ce spun ei? Că totul este în regulă.”


Nu va temeti totul este in regula principalul sa se gaseasca miliardul, aici nu aveti bani, am cont de pensionar, nu aveti nimic ingramadit cum nu am ingramadit bataturi la maini.”


Aceasta femeie a venit sa-si ia banii din dobanda si totodata sa se informeze ce se va intampla cu banii depusi.


Mi-am luat procentele. Nu o sa-i trasferati banii? Nu, dar ati intrebat de ei? Au spus ca au sa ramana pe vechi au auzit si ei cum am auzit si noi.


A expirat cardul si am venit sa vad ce sa fac mai departe. V-au zis ca vi-l prelungesc si ei au zis da. Dar eu le-am pus nistre intrebari si nu stiau ce sa-mi raspunda. Numa tem de nimic, vreau sa stiu ce sa fac mai departe.


Angajatii celor trei banci au refuzat sa vorbeasca cu echipa Pro TV, spunand ca deocamdata oficial ei nu sunt informati ca institutiile se inchid.

 

Guvernatorul Bancii Nationale, Dorin Dragutanu, sustine ca ei vor fi concediati potrivit Codului Muncii. 


Dorin DRAGUTANU, GUVERNATOR BNM: ”Ei stiau de demult despre situatia de acolo...”


Cat priveste problema gestionarii proaste a sistemului bancar si furtul miliardului din cele trei banci, Dorin Dragutanu da vina pe fostul Guvern condus de Iurie Leanca.  Guvernatorul Bancii Nationale sustine ca nu a putut face nimic fara sustinerea autoritatilor.


Dorin DRAGUTANU, GUVERNATOR BNM: ”Guvernul poate sa puna Banca Nationala in cui. Stiti ca la permisele de conducere noi dam permis, dar cum incalca sau nu noi...”


Dorin Dragutanu afirma ca l-ar fi informat pe Iurie Leanca despre spalarile de bani de la Banca de Economii.


Dorin DRAGUTANU, GUVERNATOR BNM: ”Intrebati-l pe Iurie Leanca de cate ori l-a sunat pe domnul Shor...


Imediat dupa aceste declararii, a venit replica lui Iurie Leanca. Acesta a postat un mesaj pe facebook in care scrie ca Dorin Dragutanu da dovada de un tupeu incredibil. 


SURSA FACEBOOK.COM
În loc să răspundă în faţa societăţii şi a organelor de drept pentru situaţia gravă în care se află, el se lanseaza in declaraţii halucinante şi justificări, în speranţa că în  felul următor va acoperi furturile care s-au făcut sub conducerea sa. Acest om a pierdut simţul realitatii.


Totodata Iurie Leanca afirma ca Dorin Dragutanu demult ar fi trebuit sa demisioneze. Ieri oficial s-a anuntat ca cele trei banci vor fi lichidate. In termen de doua luni urmeaza ca toate conturile platilor sociale sa fie transferate la Posta Moldovei, conturile trezoreriale sa fie transferate la o alta banca aleasa prin concurs, iar depozitele sa fie mutate de BNM la alte banci comerciale.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn