Google+

Preocupata de inceperea sezonului rece, Silvia Radu si-a chemat toti subalternii la raport. Ce le-a spus angajatilor - VIDEO

Preocupata de inceperea sezonului rece, Silvia Radu si-a chemat toti subalternii la raport. Ce le-a spus angajatilor - VIDEO
Embed:

Preocupata de inceperea sezonului rece, Silvia Radu si-a chemat astazi toti subalternii la raport. A descoperit ca municipalitatea are de 5 ori mai putine masini de curatare a drumurilor, decat este necesar, asa ca pentru a da nametii la o parte - va apela la firme private.

 

Petru GONTEA, SEF DIRECTIA LOCATIV-COMUNALA: ”Ca sa putem acoperi spatiul locatv ca timp de o ora sa fie efectuata curatenia, noi ar trebui sa avem 200 de unitati de transport. - Si cate aveti azi? - 40.”

 

Silvia RADU, PRIMAR INTERIMAR CHISINAU: “O sa veniti la mine ca sa vedem un plan concret ce facem in general cu intreprinderile. Sa vedem cum ne organizam ca la anul sa ne afla in alta situatie.”

 

 Intre timp, primaria spune ca va incheia contracte de colaborare cu firmele private.

 

Silvia RADU, PRIMAR INTERIMAR CHISINAU: “Rog directia de transport sa faca un calcul si o formula clara ce tine de calculul aproximativ de inchiere sa avem o referinta.”

 

 Lucrurile nu stau tocmai bine nici la capitolul material antiderapant.

 

Oleg POIATA, SEF DIRECTIA TRANSPORT: ”Problema este ca noi stim ce avem de cumparat, dar din lipsa de bani nu se procura asta.”

 

 Silvia RADU, PRIMAR INTERIMAR CHISINAU: “Tot materialul derapant se afla in stocul la Exdrupo. Maine ninge, domnule director, cu dvs vorbesc. Maine ninge si Exdrupo nu are posibilitatea fizica de repartizare.”

 

 Astazi, Radu a semnat si o dispozitie, prin care interzice vanzarea alcoolului in apropierea sectiilor de votare. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn