Google+

Primul martor in dosarul tanarului ucis in bataie in fata unui club de noapte din capitala a fost audiat - VIDEO

Primul martor in dosarul tanarului ucis in bataie in fata unui club de noapte din capitala a fost audiat - VIDEO
Embed:

Primul martor in dosarul tanarului ucis in bataie in fata unui club de noapte din capitala a fost audiat. Fratele victimei, care se afla acolo in acea seara, a fost primul care a facut depozitii pe acest caz.


Urmau sa fie audiati si alti martori, insa sedinta a fost amanata din cauza depasirii orelor de lucru. 

 

Ignat a fost adus in instanta incatusat si escortat de politisti. Mihail Pargaru, aflat in arest la domiciliu a venit singur la sedinta de judecata. Acesta a refuzat sa vorbeasca cu presa.

 

In sedinta de astazi urmau sa fie audiati martorii partii vatamate, potrivit avocatilor insa, a fost audiat doar fratele victimei, care a declarat ca Ignat i-a batut pe ambii.

 

Aurelia GRIGORIU, AVOCAT: “ Noi am auzit declaratiile partii vatamate, cum a fost cine a batut, tot aceiasi declaratie dar mai concret decat la stadiul de urmarire penala, cum domnul Ignat i-a lovit, de Pargaru a spus ca nu l-a vazut.” 

 

 La sedinta trecuta instanta a decis ca Pargaru sa fie scos din izolator si sa fie cercetat in arest la domiciliu, lui Ignat insa i-a fost prelungita masura de arest preventiv in izolator. Cei doi sunt invinuiti ca ar fi participat in luna mai la incaierarea din fata unui club de noapte din capitala, in timpul careia un barbat de 30 de ani a fost batut.

 

La o saptamana dupa asta, el s-a stins la spital. Un al treilea suspect, Eugeniu Deliu nu a fost gasit nici acum, el fiind dat in cautare. Daca vor fi gasiti vinovati, sportivii risca pana la 15 ani de inchisoare.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn