Impuscaturi in sectorul Botanica al capitalei, in aceasta dupa-amiaza. Oamenii legii s-au pornit sa efectueza perchezitii intr-un apartament de acolo, dupa ce au aflat ca proprietarul este suspectat de un sir de furturi de documente si huliganism. Cand a vazut ca vine politia, individul s-a incuiat in casa si a amenintat ca-si omoara rudele - soacra, concubina si cei doi copii. Atacatorul a fost impuscat de catre ofiterii de la Fulger.

Ultimul update: 10.09.2018, 15:15 Publicat:10.09.2018, 12:51

Stirea se actualizeaza. 

Alexandru PANZARI, SEF IGP: "Astazi politistii urmau sa efectueze perchezitii in sectorul Botanica pe doua cauze penale: huliganism si furt de documente. Barbatul a incuiat apartamentul si refuza categoric angajatilor sa intre in apartament.

Ulterior, barbatul a iesit la balcon si a declarat ca membrii familiei sale sunt luati ca ostatici. S-a convocat o celula de criza si a fost pornita o cauza penala: luare de ostatici. Pentru a evita violente, la fata locului au fost chemati psihologii care au dus negocieri. Astfel, el a devenit mai agresiv si a spus ca-si omoara membrii familiei.

In baza acestor informatii s-a solicitat ajutorul celor de la Fulger, astfel a fost adoptata hotararea de a intra cu forta in apartament. La momentul interventiei, persoana banuita a opus rezistenta, avea la sine un cutit si o sabie.

Astfel, acesta a injunghiat un politist, iar cei de la Fulger au fost nevoiti sa impuste de mai multe ori. Individului i s-a acordat ajutor medical si a fost transportat la spitalul de Urgenta, unde s-a stins. Anterior, banuitul a fost judecat de 7 ori pentru alte infractiuni."

Revenim cu detalii.