Google+

Scandal la primarie: Imbranceli intre politisti si muncitorii unei firme de constructie - VIDEO

Scandal la primarie: Imbranceli intre politisti si muncitorii unei firme de constructie - VIDEO
Embed:

Dupa ce reprezentantii firmei de constructii si muncitorii au rupt cordonul de politisti de la intrarea in primarie, acestia au dat buzna in sala de sedinte.

 

Totusi, nu toti muncitorii au reusit sa intre in sala de sedinte, o parte ramanand afara. Ei se plang ca nu sunt lasati sa munceasca, iar reprezentantul firmei de constructii nu intelege de ce Consiliul a Municipal a decis sa suspende lucrarile.

 

Victor STOIANOV, REPREZENTANT FIRMA DE CONSTRUCTII “dvs sunteti niste talhari, mai intai ne dati autorizatie apoi ne-o luati. Va jucati de-a gradinita.”

 

Consilierii i-au chemat la discutii pe protestatari.

 

Oazu NANTOI, CONSILIER PPEM “Mai oameni buni, ma lasati si pe mine sa vorbesc. Noi suntem martorii la o situatie de conflict.337. Noi vrem pe masa toate documentele si sa discutam.”

 

Ghenadie ONISCENCO, CONSILIER PSRM “Eu nu o sa va permit voua sa construiti pe terenuri de joaca pentru copii, sa construiti in parcuri.”

 

Vasile CHIRTOCA, CONSILIER PCRM “noi vrem sa facem ordine in capitala, nu este un sat provincial. Consilierii incearca sa faca ordine.”

 

La scandal a fost prezenta si activista Maia Laguta care s-a luat la cearta cu muncitorii, luand apararea locatarilor din preajma care sunt impotriva constructiei.


Joia trecuta consilierii municipali au decis sa suspende timp de 4 luni lucrarile pe 4 santiere din oras pentru a fi verificate actele. Totodata, printr-o alta decizie, au fost stopate si lucrarile de constructie a statiilor PECO in capitala, instituindu-se un moratoriu pe o perioada de un an. 

 

*Sursa video Stanley Vartanian 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn