Targul de Craciun va fi organizat tot pe strada 31 august, asa cum s-a intamplat anul trecut. Viceprimarul, Nistor Grozavu, a semnat o dispozitie in acest sens, dar a spus ca sarbatoarea va fi organizata de Guvern. Si in aceasta iarna, vom avea parte de...doi brazi. Unul in Piata Marii Adunari Nationale, despre care s-a anuntat ca va fi artificial, iar al doilea la cativa zeci de metri distanta.

Publicat:06.11.2018, 14:46

Desi pana anul trecut toate sarbatorile de iarna erau organizate in Piata Marii Adunari Nationale, autoritatile considera acum ca zona nu este foarte...sigura. Asa ca, ideea lansata de Guvern in 2017, de a muta Targul de Craciun pe strada 31 august, a fost acceptata si anul acesta. 

Nistor GROZAVU, VICEPRIMAR: “Acolo e circulatie mare … “ 

Pregatirile pentru amenajarea targului de Craciun deja au inceput, sustin responsabilii de la primarie. Pana la sfarsitul lunii va fi adus in ordine si iluminatul din zona, dupa care va incepe amenajarea targului. Totusi, sarbatorile de Craciun si revelion vor avea loc in Piata Marii Adunari Nationale.

Anul trecut, cheltuielile au fost subventionate. Adica, jumatate din costul biletelor pentru carusele si patinoar a fost platit de guvern. Banii, circa 8 milioane de lei, au fost alocati din bugetul statului. Ideea de a inaugura targul de Craciun pe strada 31 august a fost anuntata de Pavel Filip, anul trecut, si a fost sustinuta atunci de primarie, pe cand Silvia Radu era primar interimar.