Un barbat de 63 de ani din capitala a murit imediat dupa ce a sustinut examenul auto. El a suferit un atac de cord. Era a sasea incercare de a obtine permisul de conducere, iar martorii spun ca acesta avea emotii.

Publicat:25.09.2017, 08:11

Potrivit martorilor barbatul de 63 de ani a revenit pe poligon din oras la volanul masinii. Era fericit ca a reusit sa sustina proba practica din a sasea incercare. A parcat automobilul si a pornit sa-si perfecteze actele necesare, insa nu a mai apucat sa ajunga la ghiseu. Dupa doi pasi barbatul a cazut jos ca secerat.

Victor COLIN, SEF DEPARTAMENTUL, COLIFICAREA CONDUCATORILOR AUTO: “A mers pana aici, s-a impiedicat si a cazut cu fata in jos. Examinatorul era in vecinatate, l-a intors si din start a inceput sa-i acorde ajutorul medical.”

 Cei de la Registru spun ca ambulanta a ajuns in jurmatate de ora la fata locului. In tot acest timp martorii au incercat sa-l resusciteze pe barbat si in acele momente au gasit intr-un buzunar de la haina pastile pentru dureri de inima.

Victor COLIN,  SEF DEPARTAMENTUL, COLIFICAREA CONDUCATORILOR AUTO: “A venit ambulanta, l-au luat in regim de urgenta s-au deplasat pana la gheretele care sunt in viziune si s-au oprit acolo. Dupa 10 minute am aflat de la medicii de acolo ca barbatul a decedat.”

 Solitat de Pro TV, purtatorul de cuvant al Centrului de Asistenta Medicala Urgenta, Diana Blanaru, ne-a spus ca ambulanta a ajuns in mai putin de zece minute, insa medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Preliminar, barbatul a facut un stop cardiac. Cei de la Registru nu cred ca emotiile de la examen ar fi provocat decesul.

Victor COLIN, SEF SECTIE CONTROL REGISTRU: “Noi nu cunoastem aspectul psihologic cu care a venit cetateanul. Nu poate fi vorba de nici un stres, avem opt lamuriri de la martori in care toti spun ca s-a intors fericit ca a sustinut proba practica.”

 Expertiza medico-legala urmeaza sa arate cauzele exacte ale decesului. Responsabilii de la Registru spun ca este pentru prima data cand cineva moare pe poligon dupa sustinerea examenului auto.