Google+

Un canteret din Congazcic este cel care l-a elogiat intr-o piesa pe Ilan Sor - drept trimisul lui Dumnezeu. Sor: "Va multumesc mult" - VIDEO

Un canteret din Congazcic este cel care l-a elogiat intr-o piesa pe Ilan Sor - drept trimisul lui Dumnezeu. Sor: "Va multumesc mult" - VIDEO
Embed:

Un canteret din Congazcic este cel care l-a elogiat intr-o piesa pe Ilan Sor - drept trimisul lui Dumnezeu. Dedicatia muzicala, facuta acum doua zile pe o scena din Autonomia Gagauza, a fost cel mai probabil un cadou dupa ce mai multe persoane si-au primit carnetele de partid, afirma purtatorul de cuvant al partidului. Versurile au fost apreciate de Sor, care a aplaudat furtunos.

 

In dedicatia muzicala, Dmitrii Terzi, vorbeste despre faptul ca Ilan Sor, care este condamnat la sapte ani si jumatate de inchisoare, a fost trimis de catre Dumnezeu, iar sufletul sau este curat si plin de iubire.

 

Incantat de prestatie, Sor, aflat in fata scenei a aplaudat furtunos.  Apoi a urcat pe scena sa-i stranga mana.

 

Ilan SOR: "Eu mereu am stiut ca locuitorii din Gagauzia sunt binevoitori. Va multumesc mult."

 

 Contactat de PRO TV, purtatorul de cuvant al lui Ilan Sor ne-a spus ca duminica in Autonomia Gagauza a avut loc conferinta teritoriala a partidului, unde zeci de oameni au primit carnet de mebru de partid.

 

Ilan Sor a fost condamnat de prima instanta in vara lui 2017 in dosarul Bancii de Economii. Procurorii il acuza ca ar fi obtinut de acolo 5 miliarde de lei, bani pe care i-ar fi spalat ulterior prin firmele sale off-shore. Primarul de Orhei se declara nevinovat si se plimba in libertate pana se va pronunta decizia Curtii de Apel Cahul.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn