Google+

VIDEO - Chisinaul, ciuruit de gropi dupa topirea zapezii: Soferii trec adevarate probe de indemanare printre denivelari. Cand va incepe asfaltarea strazilor

VIDEO - Chisinaul, ciuruit de gropi dupa topirea zapezii: Soferii trec adevarate probe de indemanare printre denivelari. Cand va incepe asfaltarea strazilor
Embed:

Chisinaul este ciuruit de sute de gropi dupa topirea zapezii. Cele doua reprize de ninsoare care au cazut de la inceputul anului, au sapat adanc in asfalt. Soferii au de trecut adevarate probe de indemanare printre gropi si denivelari. Asfaltarea strazilor va incepe cand va aparea soarele, dar si banii.


Desi iarna este inca in toi, soferii deja au inceput numararea gropilor de pe strazile capitalei. Sarea si celelalte materiale antiderapante au sapat si mai mult in asfalt, iar dupa topirea zapezii capcanele au iesit la suprafata. Soferii fac slalom printre ele, dar cu greu reusesc sa le ocoleasca. 

Oxana GORUN, REPORTER PRO TV: “Zapada s-a topit, iar strazile s-au bortelit.  Asta am putea spune despre drumurile din capitala, care traditional dupa ninsoare arata ca dupa razboi. De exemplu aici la intersectia strazii Constantin Tanase cu bulevardul Grigore Vieru, gaurile stau una langa alta.”


Situatia nu este mai buna pe bulevardul Stefan  cel Mare. Artera principala a orasului arata ca un ciur. 

Pe deasupra craterele sunt si mari. Soferii spun ca cel mai greu le este in orele de varf. 


“Te feresti de o groapa si dai in alta sa-mi sa spun ca-mi place sigur ca nu... este o nemultumire a tuturor soferilor...”


Primaria sustine ca tabloul dezolant se repeta dupa fiecare iarna din cauza ca majoritatea strazilor nu au fost reparate de cand au fost construite.


Dorin CHIRTOACA, PRIMAR GENERAL: “Nu sunt bani...”


Drumarii au anuntat ca vor incepe sa astupe gropile cu asfalt rece, doar pe strazile principale si abia dupa ce se va incalzi. Drumurile secundare vor fi acoperite abia la primavara.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn