Vocea Romaniei este... o moldoveanca! Ana Munteanu din Hancesti a castigat marele trofeu, dar si premiul in valoare de 100 de mii de euro. La 16 ani, conationala noastra a cucerit publicul de peste Prut, iar telespectatorii si-au dat votul pentru ea. La finalul editiei, Smiley, care i-a fost antrenor, a ingenuncheat in fata ei.

Publicat:15.12.2017, 22:05

Dupa un drum lung parcurs la Vocea Romaniei, Ana Munteanu din Hancesti a castigat simpatia celor de acasa, care aseara au votat-o si astfel a primit ravnitul trofeu. Tanara a fost extrem de emotionata si fericita in acelasi timp.

Ana MUNTEANU, CASTIGATOARE: “Va multumesc pentru ca m-ati votat, pentru ca ati avut incredere.. nu m-am asteptat...”

Coplesit de emotii a fost si Smiley, antrenorul ei. 

Smiley, INTERPRET: “Am muncit foarte mult pentru sezonul asta, dar e meritul ei...”

In marea finala, Ana a interpretat trei piese, asa cum spune regulamentul. Una a cantat-o alaturi de Smiley.

La fiecare piesa interpretata, publicul din sala a cantat si a dansat impreuna cu ea. Ana a castigat sezonul cu numarul sapte al concursului Vocea Romaniei, fiind pentru prima data cand un cetatean din Moldova invinge in acest concurs. Imediat dupa ce a castigat concursul Ana Munteanu si-a lansat prima ei piesa, pe care a inregistrat-o inainte de marea finala.

Ana a facut canto timp de cinci ani, iar in prezent este eleva la Liceul de muzica “Ciprian Porumbescu” din Chisinau. Ea spune ca a mostenit talentul de la parinti. Cu vocea ei puternica a reusit sa o invinga pe Meriam Jane, din echipa lui Tudor Chirila, care s-a clasat pe locul doi.

Urmatorul loc pe podium a fost ocupat de concurenta din echipa Loredanei.

Iar Andrada, eleva lui Adi Despot, a ocupat locul patru.

Tot in acest sezon au participat mai multe tinere din Moldova, printre ele Lidia Isac, cea care ne-a reprezentat anul trecut tara la Eurovision, si Diana Brescan, care a ajuns pana in semifinala.