Renovarea casei tale incepe cu gresia si fainta pe care o alegi, dupa care urmeaza mobilierul si accesoriile. Si deoarece ne dorim cu totii calitate si pret rezonabil, in ajutor ne vine magazinul Arredo Casa. Un asortiment mare, colectii noi cu produse Made in Italy, la un pret atractiv pentru piata din Moldova, magazinul Arredo Casa este locul perfect pentru a face economie.

Publicat:01.07.2017, 10:29

Victoria URÎTU, fondatoare Arredo Casa "Showroom-ul Arredo Casa comercializeaza produse Italiene ca gresie, faianta, mobila, tapete de vinil, mochet si accesorii. Ceasuri si cutii muzicale si pentru bijuterii."


Facute la comanda si aduse direct din Italia, produsele Arredo Casa au si un pret extraordinar pentru piata din Moldova. 

Victoria URÎTU, fondatoare Arredo Casa "Arredo Casa prpune acum pentru clienti, reduceri. Reduceri indi viduale pentru fiecare client în parte, îndependenta de cantitatile clientului, se stabileste si procentul de reducere. Avem preturi de la 220 lei metru patrat pentru gresie porcelanata de prima calitate, pâna la o mie si ceva în sus. Si da, la Aredo Casa este posibil de procurat produse Italiene la preturi accesibile pentru toti."

Pe lânga preturile bune si colectiile noi, magazinul dispune si de un serviciu unic pe piata locala. 

Victoria URÎTU, fondatoare Arredo Casa "Daca clientul vede un produs în catalog, noi reusim sa îl aducem cu posta rapida, si clientul poate vedea pe viu si îl atinge cu mâna si vedea cloarea adevarata."

Hotarându-te sa cumperi de la Arredo Casa, indiferent de cantitatea procurata, livrarea este rapida. 

Victoria URÎTU, fondatoare Arredo Casa "În fiecare joi se încarca marfa, iar în ziua de miercuri, clientul primeste marfa."

Magazinul Arredo Casa este amplasat în centrul orasului, pe strada Ciuflea 4, fiind usor de gasit si la numarul de contact 079889191. 

*Acest articol este un produs comercial