Toamna e la fel de generoasa la Moldtelecom, poate chiar un pic mai mult.

Publicat:17.08.2018, 12:32

La inceput de an scolar cand esti pus pe socoteala, Moldtelecom are grija sa iti faca calculele mai simplificate.  Conecteaza-te la Internet fix si IPTV de la Moldtelecom si primeste 6 luni de televiziune digitala gratuita si 50 % reducerela taxa de activare a mediabox-ului de baza. Iar daca esti abonat existent la unul din serviciile de Internetfix sau IPTV Modtelecom, primesti 3 luni de televiziune gratuita la conectarea celui de-al doilea serviciu.


Profita de reducere de pana la 870 lei la abonamentul de Internet fix cu viteza de 100 Mbps siteleviziune digitala cu pâna la 192 canale TV dintre care 37 în format HD. În plus ai serviciul Multiscreen,Megogo si functiile interactive incluse si 50 % reducere la taxa de activare a mediabox-ului de baza.


Internet cu posibilitati infinite, canale TV cu filme, muzica, emisiuni, documentare, desene animate,show-uri 24h, toate-ti apartin pentru ca timpul tau sa fie cât mai frumos si util petrecut.

În plus, oriceasteptare, fie ca stai în coada undeva sau esti în transport în drum spre casa, devine mai placuta pentruca serviciul Multiscreen, inclus gratuit în abonament, îti pune la dispozitie canale TV pe orice gust directde pe mobil. Megogo, de cealalta parte îti ofera o multitudine de filme, emisiuni, desene animate farapauze de publicitate.

Alege sa te bucuri de o experienta deosebita în vizionarea canalelor TV preferate la televizoareperformante la cele mai bune preturi în rate:

-Toshiba 32'' 32S1740EV HD Ready - 129 lei/lunar;

-Hisense 43'' 43N2170PW Full HD Smart Wi-Fi - 245 lei/lunar

Si asta nu e tot. Televiziunea digitala de la Moldtelecom îti mai pune la dispozitie functii interactive:pauza, reluare, înregistrare; ghidul electronic de programe cu posibilitatea de a seta liste de programefavorite, arhiva TV, schimbarea limbii de difuzare si a subtitrarilor precum si o telecomanda unica.

Oferta este disponibila pentru conectare în perioada 15 august – 15 noiembrie 2018.

Alege sa fii numarul 1 cu operatorul numarul 1 de servicii integrate mobile – fixe – Internet si TV.

*Acest articol este un produs comercial.