Un centru comercial din Florida a fost evacuat dupa ce s-a constatat ca doua dispozitive cu explozibil au fost detonate. Din primele date, nu exista informatii ca ar exista persoane ranite.

Publicat:22.01.2018, 16:39Autoritatile sosite la fata locului au constatat ca dispozitivele au fost detonate pe unul dintre coridoarele principale. În plus, pompierii au descoperit un pachet suspect despre care cred ca ar contine explozibili, scrie Time.com.

Politia a fost alertata asupra unui incendiu izbucnit într-un mall din centrul Floridei. În momentul deflagratiei, 100 de persoane se aflau în incinta cladirii comerciale.

Oficialii au conturat portretul suspectului despre care cred ca este „un barbat alb de vârsta mijlocie, care în momentul incidentului purta o camasa si o palarie gri”.

Autoritatile au deschis o ancheta în acest caz, sustinând ca nu exista indicii care demonstreze ca ar fi vorba despre un act teorist.

Nu avem o dovada, pâna în acest moment, care sa indice ca ar fi vorba despre un act terorist”, a declarat un oficial al Politiei, Troy Schulze. „În acest moment, verificam imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Nu stim ce a încercat sa faca aceasta persoana. Ceilalti oameni se aflau la cumparaturi si se bucurau de timpul lor liber”, a adaugat acesta.