Un barbat de 26 de ani, care era intr-o relatie de cateva luni bune cu o femeie de 29 de ani din Londra, i-a furat acesteia portofelul, dupa care s-a despartit de ea.

Publicat:07.11.2018, 13:57

Cu detaliile obţinute a cumparat flori şi o excursie la Paris pentru o alta iubita pe care indiviul o avea.

Înainte sa se desparta, Michael Fehsenfeld i-a spus iubitei sale Angel Exford la o întâlnire ca şi-a pierdut portofelul şi a rugat-o sa plateasca ea cu cardul consumaţia. Dupa aceea, acesta i-a furat datele pentru a achita cheltuielile pentru o vacanţa la Paris cu o alta femeie, scrie Daily Mail.

Dupa aceea, a blocat-o pe femeie pe reţelele de socializare, moment în care femeia a descoperit ca au început sa-i dispara bani din cont. Verificându-şi tranzacţiile, a descoperit ca de pe cardul ei fusesera platite flori, camere de hotel şi bilete de avion spre Paris.

Astfel, Angel Exford a realizat ca iubitul ei profita de banii acesteia, motiv pentru care a decis sa se razbune: a aflat când urma sa plece la Paris şi a aparut la aeroport cu poliţia, pregatita sa-l aresteze.

Fehsenfeld a pledat vinovat şi a fost condamnat la 26 de saptamâni de închisoare dintr-o pedeapsa cu suspendare de doi ani, cât şi la 150 de ore de servicii în folosul comunitaţii. Totodata, el a fost obligat sa îi plateasca despagubire fostei iubite.

Tânara a povestit totul pe Twitter, iar povestea a devenit virala. 

„Ieşeam împreuna de doua sau trei luni şi începuse sa îmi plca. Ne-am cunoscut iniţial la un eveniment şi a fost atracţie fizica la început. Parea un tip normal şi amabil şi ne înţelegeam ine. Dar în iulie, când eram într-un club, mi-a zis ca şi-a pierdut portofelul şi mi-a folosit cardul sa plateasca nota. Nici macar nu m-am gândit ca ar putea sa îmi fure datele de pe card şi sa-mi foloseasca banii ca sa îşi rasfeţe iubita reala. Dupa întâlnire, mi-a blocat accesul pe reţelele sociale şi mi s-a parut ciudat. O luna mai târziu, am observat ca îmi dispareau bani din cont: nu mi-a venit sa cred: flori şi bilete de avion spre Paris. Datorita prietenilor care m-au ajutat sa pun cap la cap informaţiile de pe Twitter, am reuşit sa aflu când va pleca la Paris şi am putut contacta poliţia. Mi-am blocat cardul şi am descis sa0l confrunt la Aeroportul Gatwick, unde a fost arestat”, a povestit ea.

Totodata, barbatul a folosit cardul sa îşi faca abonament TV, sa plateasca parcarea în oraş şi sa îşi cumpere like-uri pe Instagram.

„Am ezitat puţin daca sa îl expun, dar n-am putut rezista. Mi-a aratat cât de puţin ma respecta, am fost zero pentru el. Acum zic: la naiba cu persoana buna şi modesta! De-aia m-au calcat toţi în picioare. Vreau sa ma asigur ca n-o mai face nimeni.”